2. února 2018

Bavička Marie

Teda lidi, nestačil jsem se divit, co to ta Maruš (Freya) vyplodila na fóru svojí roomky. Její ošetřující psycholékař by měl znovu přezkoumat a přehodnotit její schopnost vnímaní a posuzování reality. Představy těch lidí a místností byly zřejmé, chceme si v klidu a pohodě pokecat o spoustě jiných věcí, které se jinde na Chat.cz neprobírají, nemáme zájem o dennodenní prudění a psaní sranců od kdejakých otravů, chceme si povídat s těma svýma. Pokec je pro nás místnost, kam ani jeden z nás, tedy do typově podobných místností, nikdy v minulosti ani nechodil. Milý chate, zajisti nám, ať si můžeme toto vše ve svých roomkách dopřát a ať nám do všeho nežvatlá nějaká Freya nebo nikým z těchto místností nemilovaná Fatal. Inu, tak to by se dalo stručne shrnout přání těch místností. Inu, nebylo naplněno, nebylo jim to dopřáno, na chatu odpadní stoky, povrchnosti, plytkosti, neskutečné falešnosti a šikanování prudičů (JiH tomu jen přihlížel, neb je to taky jen plytký neumětel, který neumí ani pořádně adminovat, loutka co naplňuje představy Franciho o sluníčkovém chatu (rozuměj anarchii, bordelu, ignorování prudičů, návrat ke kořenům viz. chaty na začátku století atd.), loutka a nejlínější administrátor všech věků)).


Vždycky existuje nějaký objektivní faktor a vždy se dá posoudit nejen úroveň všech chatů. Chat.cz je ve všech ohledech (uživatelé, systém, organizační struktura a řízení, pravidla a řád, struktura chatu atd.) jednoznačnou odpadní stokou a ostudou všech klasických chatů. Pokud by bylo na Honzovi, tak já bych tuhle břečku ani ke klasickým chatům nezařazoval.

Uvolněná atmosféra už na tomto chatu dávno je, tam je tak nějak všechno uvolněné, takže dobytek a prudič uvolněně tak dlouho jede do slušných a solidních uživatelů, až tito musí prchnout. Svoloč co "nemá co říct" co "není jedinečnýma osobnostma" co "z literatury nepřečetla ani Honzíkovu cestu" se prsí ve vzájemných koexistenčních sevřeních a poplácáváních po zádech, jak prostřednictvím svého náčelníka Jirky Hrziny z Prahy (pořád se držím v neuveřejnění přesné adresy), tak jím podporovaná sebranka, která v jásotu huláká, jak vyběhla s těmi, kterým nesahají ani po kotníky (a to ve všech představitelných směrech).

Vznik nových seriozních místností je taky k popukání. V redakci kolegy Azazela sledují trendy chatů obecně. Ale ani to není třeba, stačí jen znát chatové prostředí. Pak je každému jasné, lidi vážně propukám v huronský smích, že na odpadní stoce zvané Chat.cz se už nic solidního a kvalitního nezrodí. Nebo tam nic takového nedorazí. Poslední místnost, která se přesunula na Chat.cz z Chatujme.cz, jen kvůli tomu, že se jí nechtělo plnit limity (kolega mě informoval, že o tom chystá glosu) byla Klid a pohoda. Místnost věkově pokročilých lidí, kteří ve své věkovité naivnosti, nebo kdo ví proč, poskytli přístřeší něčemu tak špinavému a odpornému jako je 613happy.

A místnosti stávající? Absolutno absolutně nesptravované, Miczy ani Kejta se na chatu moc nevyskytují, místnost kam se z Xchatu přesídlila Masožravka (profil zde). Naprosto, a nejen dle přátel, bezvýznamná neosobnost, která je asi tak zoufalá, že se nechá na Chat.cz oblažovat pozorností extrazoufalců jako je Bender, Jeff nebo Samota.

Narozdíl od skorodůchodkyně 613happy si asi nemusí na 29 hrát. Láká na webku Jeffa, který prý "odolává". To odolává je proto v uvozovkách, že se spíš nechce ukázat a provařit ("krasavec"). A happynka nám žárlí, nemá se jek srovnat z Masožravkou a tak několikrát poslala Jeffa na zabavení právě k Masožravce. Sama doufá, že Salvatio je pod tak těžkýma drogama, že jí tu sexy blondýnu uvěří. A tím se dostáváme k další místnosti, NCC zfetovaného fantasty Salvatia ve zdrogovaném oparu lačnící a propagující zrůdu a špínu 613happy (chudák kolega Peťan, DarkPower snad už radši do místnosti ani nechodí).

A čumněme se dál, po Absolutnu, feťáckém NCC a naivně seniorském Klid a pohoda, tu máme Klidné povídání nebo 30 a více. Místnosti bez SS, průchoďáky pro ty, kdo se zrovna seskupí. Life snad ani komentovat netřeba, to je místnost dvou exotů Legendawna a Abysse, kteří jsou snad i v alternativním světě nezařaditelní. Abyss trpí rozsáhlou duševní poruchou a Legendawn (Sectarian a milion dalších jeho sssspřezdívek) je osoba, která svou podobu anarchie dohnala do totálního absurdního absolutna, takže vám v pondělí řekne, že se mu líbí barva červená, v úterý zelená, ve středu hnědá, aby vám v neděli sdělil, že barvy jsou naprostá hovadina, kterýma se zabývají jen dementi a že nemá žádnou oblíbenou. Dalšíma místnosma nějakých Leontýnek a Jengrovek, určených asi jen pro jejich potřeby (skoro nestálé) se nemá opět smyslu zmiňovat.

Snad poslední věc, ta slovenka Valli. Setkal jsem se už s pojmenováním Zlatokopka. Inu, přihnala se to na chat, prošla pár místností a pak hupsla na JiHa. A už se od něj netrhla. Ale to si posuďte sami (opět propukám v huronský smích, pardon).

Ještě jedna věc, ten spamer nebo spameři. Někteří už to těžce vydýchávají. Nejen že jsou na půlce chatu ikony na anony, někteří se i takto rozhořčují.



Kdo za tím vším stojí? Je to jedna osoba? Nebo je jich víc? A jsou vůbec propojení? Já bych si dovolil tipnout, že autor těch textů, nebo autoři, a spamer, nebo spameři, nejsou titíž. A dokonce mi přijde, z toho co jsem viděl, že se přidávají další, naprosto nespjatí s původníma a tak nějak napodobují a vezou se na spamerský vlně.

To co ale tipovat nemusím, čím jsem si nejen já jist, je to, že pokud jako žába na prameni bude ovládat chat.cz duševně nemocná Freya, pak zůstane na věky věkův žumpou. Takže pokud by chtěl někdo toto změnit, recept je jednoduchý, musí chytnout Freyu za flígr a vyrazit s ní dveře, jiná možnost, lidičky, neexistuje.


Jan Bulva (r)