20. února 2018

Válka prudičů

Kdo by taky asi tak měl na prudičském chatu válčit. No prudiči. Nick Sovička, a kdo se pod ním skrývá je snad i jedno, prudič jako prudič, v tom nemá smysl hledat nějaké rozpoznávání, takže nick Sovička je proti Sovovi, kdo by to byl řek. A je válka. Sova si prý začal. Nejdřív než nahlédnem do místnosti dalšího prudiče Angara, číhněme se na to, jak na Chat.cz několik hodin, v souvislosti s touhle válkou, fungovala místnost Věčná samota je k*kot a byla velmi zaplněná. Jinak, lidi, tohle je takový postřehový článek, žádný moudrosti tu nečekejte, taky na chatu, který si ukazujeme, kde by člověk vzal nějakou inspiraci, tady moudrost neroste.




Mrkněme už tedy do místnosti. Jak uvidíte, a je zřejmé i z předešlého obrázku, Sovička nejen proti Sovovi, taky proti Bone a 613happy a kdo ví ještě komu. K tomu připočtěme Masožravku vs. 613happy a vs. zase kdo ví proti komu vůbec a s kým. No řežou do sebe prudičové. A do toho ty spamy a tapety, takže bordelus žumpus. A kdo říká že ne, patří k druhu slepiens freyus.



Co dodat? Nejenom k tomuhle ale celému vývoji na tom chatu. Ta s práškama na hlavu měla ve své pomatené kedlubně bludy, jako například že bude klid, uklidnění situace, nové slušné místnosti a jiné chorobně zmatené a nerealistické představy. Jaká je skutečnost vidí všichni, co mají zdravé bulvy.


Jan Bulva (r)