15. února 2018

Naivita

Naivita může být někdy fajn. Když si jí člověk uvědomí, dostane reálnou facku. Fajn je v tom, že člověk stále věří v určité pozitivní věci, chce nacházet i ty zbytky pozitvna tam, kde již zlomil hůl. A Já jsem je hledal ve Fajn pokecu a u Freyi. Naprosto naivně. Když jsem si přečetl titulek včerejšího článku Honzy, tak jsem pokýval hlavou, že je to velmi akčně laděný titulek a myslel jsem si to samé, co Honza. Jsem rád, že v té naivitě nejsem sám.

Když jsem viděl v místnosti Fajn pokec Freyu, říkal jsem si, zajdu nahlédnut. A v tu chvíli přišla ta facka. A vlastně jí beru velmi pozitivně, neboť se jen potvrdilo, že Freye nejde o nějaký pořádek, o slušně vedenou místnost, ani o slušný chat. Koneckonců jsme se mohli přesvědčit, jak se Freya stavěla k šílenostem na diskuzi Přátelé Temnoty. A když jsme u této bývalé stálé místnosti, tak ten kdo by to tu neměl číst, budou Anathema s Medusou. Protože to co vidí a dnes uvidí, to si budou nejspíše nejen drbat hlavu, ale dokonce rvát vlasy. Budou si klást otázku, proč vlastně té Freye v létě chodili hlídat místnost, když teď vidí tento bordel, když o pořádek v místnosti nešlo a evidentně nejde. Ti lidé si v tom bordelu libují, jak už bylo nejen mnou řečeno, s určitými prudiči koexistují, a nemohou se bez bordelu, řešení kdo co a jak, v podstatě trollování jen z pozice tzv. slušných (to slušných asi ještě mělo býti v uvozovkách), bez toho všeho se nedokážou obejít a dokonce toto snad považují za normální. Ne není to normální. Chat.cz je tak leda normální žumpa a tím co bylo a je k vidění ve výkladní skříni tohoto chatu, tedy v místnosti Fajn pokec, se to jen a jen potvrzuje.

Abych nebyl nařčen z toho, že něco vybírám, něco ustřihávám, něco překrucuji a čert ví co si ti lidé navymýšlí, aby zakryli a obhájili svoje, a Já se to nebojím vyslovit, humusáctví. Takže sem dám sérii skrýnů, tak jak jsou minutu po minute za sebou. Ano jen jsem vsoupil do místnosti a pořídil toto:




















Zdroj: Místnost Fajn pokec a Info o místnosti Absolutno



A závěr dnešního článku? Nu, nemusí mít každá glosa a článek závěr. Takže dnes bez závěru a Já se jdu vyzvracet.


Anděl Azazel

7 komentářů:

  1. Disponuji skrýnem, kde Panther kolem 16h v Pokecu hlásí Freye "tak jsem mu tam psal komentář a bla bla.. ". Ať teď koukám jak koukám, pod mým nejnovějším článkem ani nikde jinde, ani na Xglosách žádný komentář Panthera nevidím. Asi si to rozmyslel, asi se zalekl, anebo mu to někdo rozmluvil, a tak ho smazal. Což je vlastně dobře pro dva lidi. Pro mně, že nebudu muset, pokud psal to o čem mluvil v Pokecu, ztrácet čas reakcí na jeho fantasmagorie a totální neznalost fungování prvků systému. A též je to dobře pro Fatal, možná ta ho přemluvila, ať to stáhne, neboť jí nebude dělat další ostudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, jaké štěstí nás potkalo, že máme tebe, který ví úplně všechno... Ba co víc! Ví to nejlépe!

      Ale, no, pravda, nedá mi to... :-) Takže... Ne, nakonec jsem usoudil, že stejně každý vidí, co jsi zač a nemá smysl živit tvou chorobu... Že stejně, jako tomu bylo už v minulosti, tě to přestane bavit (rozumněj, že jsme blbci, kteří nejsou hodni tvé osvěty) a přesuneš se obohohacovat někoho jiného... Že tvá prudičská spamovací eskapáda je jen vrcholem tvého snažení o naší osvětu...

      Vymazat
    2. Ano, je pěkné, že ač jsem už dávno v chatovém důchodu, má klasická hláška "Azazel ví všechno, a co neví, to se brzo dozví." ještě není úplně marná. Myslím, že tento příspěvek Panthera je tu jen proto, aby zpětně se snažil prokázat, že není srab. O fantasmagoriích, nesmyslech a bludech, které "každý vidí" by bylo vhodné pokecat v Pokecu či na jiných místech žumpy zvané Chat.cz. Naopak všichni ostatní, kteří už jsou mimo tuto odpadní jímku, vidí věci naprosto jinak. A mojí minulost těžko může nějaký Panther znát, leda z vyprávění falešnice a lhářky fatal-error (na Xchatu má pomlčku), jejíž falešnost, prolhanost a další nepěkné charakterové vlastnosti jsem už v průběhu několika let prokázal a dokumentoval (tedy své nabíječky bo přítelkyně bo jak to mají, čert ví). O fantasmagorii číslo 2, tedy o nějakém spamování apod. přináším opět důkaz i s komentářem viz. níže (nebudu psát podobné věci do dvou příspěvků).

      Tady bych se věnoval jiné věci, a to úrovni SS na Chat.cz. Ta úroveň odpovídá úrovni toho chatu, tedy je naprosto tristní. Když kolikrát vidím výroky některých SS v mnohých místnostech, tak to by člověk opravdu zaplaka, neb Já mám neprůchodné oční kanálky, tak spíše propukám v smích. Na Xchatu každý nový SS dostane od Administrátora jakousi "brožurku" s nejrůznějšími pokyny a informacemi ohledně SS a věcí s tím spojených. I na tak malém chatu jako je BezvaChat, kde jsme s Anathemou nějaký krátký čas vykonávali funkce Administrátorů, nás zasvěcoval tehdy vyšší Admin Fabio a i s provozovatelem Johnysem (Jan Říha) nám odpověděli na nejasnosti a dotazy (ano, ani Azazel není hned učený z nebe spadlý). Na Chatujme, při ustalování místnosti Hrabě X mě okamžitě Administrátor LuRy instruoval ohledně některých věcí a následně zodpověděl mé dotazy. Na Chat.cz si někdo řekne o SS a je li to předně děvče, pak ho dostane, a to je celé (Nebýt mé iniciativy, kterou RA JiH využil k mé likvidaci, tak dnes SS Temnoty byla Darkpower, kamarádka Žaluda, a v poslední době ohromná kámoška s dalším výtečníkem Albertem, osoba, která není ani schopna se postarat o již spravující místnost NCC a do této místnosti ani nedochází). Tak jako děvčata Dominika a masozrava_pampeliska (která už ale bleskurychle SS není). Kdo je Dominika ani netuším, Pampeliška je 24h/d pobývající v minulosti v místnosti Bezva Flirtík na Xchatu, a ač se tam takto vyskytovala, nikdy nevzbudila mého profesionálního zájmu, tudíž jak Já říkám "mimo moje rozlišovací schopnosti", a Já znám na Xchatu všechny, předně tedy všechny zaznamenání hodné, významné, jakkoliv výrazné, či jinak povšimnutelné osoby, tedy osobnosti ale nejen.

      A poslední věc, všimli jste si, že legendawn (naposledy Zress) si smazal fotku a už nějaý ten den na Chat.cz nedochází? Možná jeho klasická anarchoidní perioda, když tak učinil naposledy, znamenalo to vymazání účtu a odchod na nějaký čas z Chat.cz. Co bude s místností Life? Pokud by i tato místnost zmizela, místnost, která je už jedinou "jinou" místností, pak už by to bylo opravdu o jednobarevném freyo-jihovském sajrajtu.

      Vymazat
  2. "Abych nebyl nařčen z toho, že něco vybírám, něco ustřihávám, něco překrucuji a čert ví co si ti lidé navymýšlí, aby zakryli a obhájili svoje, a Já se to nebojím vyslovit, humusáctví.".. Tak nám ukaž ten seznam uživatelů v místnosti, který je ořízlý. Ať vidíme, který nick je tučně zvýrazněn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ukáži, a měl jsem to předem v plánu zveřejnit za situace, že budu z něčeho osočen. Ještě vysvětlím, proč dávám skrýny jen z dění místnosti. Je to proto, že tam se odehrává to důležité a seznam uživatelů pak jen ukrajuje zbytečně prostor a umenšuje zveřejňovanou velikost obrázku, tedy té místnostní části. Seznam dávám pouze v případě, že má nějaký význam a důležitost, například při známém postování porna albertem v Absolutnu, za přítomnosti samotného JiHa apod. Tudíž tady je skrýn i se seznamem uživatelů http://jyxo.info/uploads/AA/aa612050b72cb03e56e792c1dbb81211dd78d5c0.png A všechny zveřejněné skrýny vypadají v původní podobě stejně, jak jsem psal, vstoupil jsem do místnosti s anonymním nickem (dnes tedy prozradím, že Jasněnka) a pouze a jen skrýnoval dění v místnosti Fajn pokec.

      To, že pak sám čtu či se ke mně dostávají informace či skrýny se scifi blábolama, předně Panthera a Freyi, typu "dělá bordel a pak ho skrýnuje", tak s tím se dá při mé prozřetelnosti a předvídavosti a znalosti charakterů těch lidí počítat. (Všimněte si, že nikdy nezmiňuji žvásty happy613, vypůjčím si Honzův rif, pro dementy PinQi, neboť na špínu všech špín vylikvidovanou na Xchatu už před 4 roky slušný člověk nereaguje, s takovým megahnusem se slušný člověk vůbec nebaví. A dále se nehodlám nijak ani zabývat nickem Enfantterrible, což dle jeho chování, fanatičnosti a dalších znaků může být další megaprudič všech chatů JeffryM, opět Honzův rif, pro dementy vildass a další multinicky /zvláštní, co si to tam ten JiH za svoloč pěstuje/). Ono ty hlášky Freyi či Panthera (jediná střízlivá tam je občas překvapivě Fatal) jsou i lehce zdůvodnitelné. 1) Někteří chtějí zakrýt svojí neschopnost 2) Chtějí zakrýt, že Chat.cz je jeden velký bordel (a nejsou tam ani adekvátní systémové prostředky) a některým dokonce ani ten bordel nevadí, jen se tak tváří navenek aby působili maskou tzv. slušných uživatelů 3) Potřebují bordel hodit na jasný velký terč, a střílí tu do Azazela, tu do Anathemy, ale třeba i do Jakuba či Amstré, ten seznam všech obviňovaných, co jsem tak zaznamenal, je už hodně dlouhý (Nu, aspoň se mají o čem bavit a o čem spekulovat a nebo co ostatním podsouvat). Takže to jsou dohromady velmi silné důvody, proč tvořit fantasmagorické bludy.

      Každopádně tyto fantasmagorie si mohou vykládat lidé v Pokecu a Freya je může interpretovat JiHovi, který vůbec, jak kdysi prohlásila, nemá svůj mozek. Je jen pod tíhou jednostranných informací, neboť je schopen několik hodin vést hovor ve vzkazech či dokonce po telefonu s těmi svými a s tou jednou skupinou lidí a s těmi je schopen něco dlouhosáhle řešit. Člověk, který opravdu hledá nejlepší řešení, který si chce udělat objektivní názor, pro svá rzhodnutí, ten si vyslechne všechny strany. JiH je jen pouhý nýmand, neschopný a líný administrátor, který je z jedné strany loutkou franciho a z druhé dlouhodobě a nekonečně oblbován mnohdy nesmyslnými výplody mozků jednak duševně nemocné a nenávistné Freyi a druhak, alespoň v minulosti určitě, maxifalešné lhářky fatal_error. A to vše spojené s jeho náklonností k různým Žaludům a jiným paskvilům. Nu, svého času jsem používal hlášku "Jaký správce, taková místnost", můžeme to převést na "Jaký admin, takový chat". A ještě jedno azamoudro "Každý chat má takové uživatele, které si zaslouží". Normální a slušní lidé by se styděli za to, že administrují takovou žumpu, JiH je evidentně něčeho takového jako stud prost.

      Vymazat
    2. Freya by měla jít konečně už do prdele na její hemzy není nikdo zvedavej. Nemám takový lidi rád měla by jít do hajzlu nebo se léčit svině jedna

      Vymazat
    3. Míro, jak to psala v tom svým článku ta tvoje teenka Somnia? Freya si dala nick podle bohyně co šukala s ostatníma za výhody, tak nějak to bylo, žejo.Teda tak mladá a tak trefná. Stejně by mě zajímalo, co ty mlaďošky na tobě maj? Ještě že mě příliš mladý maso nezajímá, jinak bych se tě zeptal, jestli ten faktor X jde někde koupit, je mi ale jasný, že nejde. Hele, já vím že ryju, když ale jsi skoro jediný s kým chci ztratit pár chvil, když sem občas nakouknu, svýho honzovskýho času. Ti žumpouši mi za víc, než na ukazování na ně prstem moc nestojí. Hele, myslíš že ta Amstré je tebou pořád okouzlená, ty jeden magiku? A už toho nechám, všeho s mírou, teda s tebou. Bůh s tebou, teda v tvým případě vlastně Satan.

      Vymazat