12. února 2018

Další chvilky žumpování

Tak jsem vám zase trochu bulvil a co jsem vám to nevybulvil. Musím ale vždycky s citem a ne moc dlouho, protože to by člověk měl moc velké zažívací potíže pak. Teda, jsem to napsal tak slušně, že by se ze mě stával diplomat? Ale ne, nebojte. A jdem na to, co oko Honzovo vybulvilo.

Číhněme hned do největší místnosti Faleš pokecu, teda ono se to vlastně jmenuje Fajn pokec.



Co se dělo nedělo v Pantherově mrdníku, když do něj dorazila Freya vám přesně nepovím, nápovědou možná může být, že v té době neměla na Panthera Fatal ještě monopol. Co vám ale přesně povím, že věci na Chat.cz se odvíjejí od toho, jaký máte s Freyou styk. Styk od stýkat se, což nutně neznamená akt. Ale nuže, může. A ve Fajnu ještě zůstaneme.



Co vidíme? Řeší se tu Xchat a Bogeman. Fatal dává k dobru svůj oblíbený drb o tom, že Bogeman je přiškrcenec a MSAB nebo-li MichalADJes nebo-li Michal Šašinka, ten je chvíli křesťan, pak satanista a pak zase nacista. No víc to snad ani komentovat nebudu, hele. A ještě v Pokecu zůstaneme.



Nějaký spam, uživatel co prudí jako Policie ČR, Akira co nesprávcuje a hláška Nstorma o jiném gangu. Mají to tam opravdu FAJN.


Hupněme teď na lásky nelásky a velmi křehké vztahy do Klidu a pohody.


JeffryM, pro dementy vildass, má útrum u staré rakve 613happy, pro dementy pinQi. Víc k téhle masožravé absurditě taky nic. Z Klidu a pohody ale ještě jedna zajímavá věc.



Jak vidíte, nějaké tapetace a hláška přesunuvších se zakladatelů místnosti, že půjdou asi na Xchat, protože "tady je to o ničem". A teď trojí zastavení v Life is eternal.



Fejk Franciho, nějaký další spam, rozhořčení nad spamem, no vidíte sami.



Tady zase nějaká tapetace a Abyss, co za vším vidí MacCha a pod.



A ještě se tu dozvíme od Anabelle, že slušní lidé v sobotu ráno masturbují. To jsem nevěděl, tak teď vám nevím, jestli jsem tedy slušný člověk?


A co navštívit Písmenka u kávy?



No, nejen jmenovaná je tupá, někteří mi přijdou, že se vyloupli na chatu a myslí si, že všechno je Facebook, další asi viděli klasický chat jen z vrtulníku. Zcela upřímně je zřejmé, že je tam dost početná tlupa nýmandů, neumětelů a chatových amatérů. Byly časy, kdy na chatu pobývali i profíci, ti ale byli vyhnáni. Ono blbcům a tupcům se lépe vládne, to je jasný, hele.


A jak to vůbec na Chat.cz vypadá tak nějak z vnějšího pohledu? Takhle



A k tomu všemu Freya už (opět) ztrácí nervy.



Není vůbec divu. Plán s JiHem byl jasný. Zlikvidujeme Licha, Azazela, Firera a další, čímž nastane oáza klidu. Zajímavý plán, ale ouha, nějak reálně nefunguje, jak pravil jeden nejmenovaný uživatel "očekávání byla jiná". Kde soudruzi JiH, Freya či Fatal uděli chybu, na to ať si odpoví sami. Jistě, já vím, oni si takovou otázku klást vůbec nebudou. Nepřekvapivě.


A tím bych asi mohl dnešní exkurzi zakončit. Už jen jako bonus dám k dobru nadrženou slast a rozkošný sex mísící se s Xchatem (pro neználky: Bogeman je červený admin a DonLaFontaine SS Bezva flirtíku). Pro dementy ještě vysvětlení: Admin jako Administrátor chatu, SS je stálý správce a pak ještě existuje DS, tedy dočasný správce. To že na Chat.cz všemu říkají admin je jen proto, že franci byl líný to specifikovat při programování chatu a tak se vydal nejjednodušší cestou a všichni jsou admini.





Jan Bulva (r)