14. února 2018

Středeční chvilka bordelu (dlouhatánská). Tohle Freye neukazujte!

Přesně tak, za tohle Freya Panthera s Fatal jisto jistě nepochválí, takže by to radši neměla ani vidět.

Než sem ten bigus ve Fajnu nahážu, tak pár slov. Nahážu sem jen ukázky, protože toho by bylo na tři role toaleťáku, dát to sem všechno, co uzřelo oko Honzovo.

Panther jako obvykle k smíchu, i se svým úžasným mute. Pamatujete jak chtěl rušit kick, že mute úplně stačí? To mute, co vždycky fungovalo nefungovalo podivně? Teď to mute správce funguje tak, že zmizí text mutnutého ale až po tomto kroku, text před zmizí až po F5. Někde na screenech to je i konstatováno. A to že správce něco nevidí, neznamená, že to nevidí ostatní. Hlavně to vidí nově příchozí uživatel. A všude je to právě správce, stálý nebo dočasný, který se stará o hladký chod místnosti a udržuje pořádek. Na chatu, nebo co to vůbec je, Chat.cz,  tak tam si to mají asi obstarat sami uživatelé. Sami si mají mutovat, všude jinde tomu říkají ignorace. Hele mutovat nick na jedno použití, když jedou stále nové a nové, to má fakt hodně velký smysl. No asi jako všechno na tom chatu. Takový smysluplný chat, smysluplných funkcí a úchvatné plné funkčnosti. Pro dementy, to byla ironie.

Panther po druhé. Klidně si z bordelu odejde na oběd. Prý "kdyby tě to sralo tak zamkni", stačil ještě hrknout na svojí milenku, partnerku nebo co to vůbec je. No, hele, nebudu se v tom dlouho patlat, je to taková rychlo bulvovka.

Před fajn bordelem ještě malá perlička. Asi to měl být vtípek. Ale byl to vtípek? Nebo se to tak mělo jen tvářit?




A teď už pár ukázek z toho fajn bordelu. Jak jsem říkal, celé by to bylo na tři role hajzlpapíru. Tak na to jukněte.










Jo, a prý to dělá Aza s Amstré. Co se to člověk všechno na tom chatu nedozví a nepoučí. Jako o tom, že slušní lidé v sobotu ráno masturbují, žejo. To teda bylo k tomu bordelu, s tím Azou a Amstré. No, to už bych je viděl spíš u tý sobotně ranní onanie. Berte to s humorem. Hlavně vy, pane Miroslave.



Jan Bulva (r)