26. února 2018

Výzva Francírkovi

Byl jsem osloven a požádán Sdružením funkcionářů a slušných uživatelů chatů jestli bych na svých stránkách nezveřejnil jejich výzvu Pavlu Francírkovi. Udělám to. Rád to udělám. Jenom to uveřejním mimo hlavní článkovou část. Takže tuhle výzvu najdete v menu stránek pod názvem Výzva Francimu nebo pro urychlení klikněte tady

Osobně se trochu divím tomu, co to člověk, který stál u zrodu dvou největších českých chatů, legendárního Xchatu a Lidé.cz, kde byl svého času vedoucím vývoje, provozuje za šílenost. Řekněme si to bez okolků a na rovinu. Naservíruju vám to takhle. V případě Francírka je to podobné, jako by nějaký architekt a stavitel vymyslel a postavil v té době novou technologií jedinečné průkopnické architektonické skvosty, a potom po dlouhých letech si na stará kolena stloukl chatrný srub a pozval do něj kriminálníky, feťáky, gaunery, psychopaty a další lidský odpad, aby mu ten jeho chatrný srub obývali.

Dle obchodního rejstříku je Pavel Francírek jediným společníkem firmy Toplist s.r.o. Můžete se podívat třeba sem

Pokud byste se chtěli začíst do toho, jak to bylo tenkrát v pravěku s Xchatem a Xkem, potom číhněte tady

A jak si Francírkova skupina nechala v roce nula "ukradnout" Xchat od Centrumu, na to se mrkněte sem

A na závěr. Pavel Francírek: Vytvořil jsem dvě jedničky na trhu a naučil Čechy významu slova „chat“ Tak tohle je název článku který najdete tady. Já k tomu jen dodám, že v současné době s chat.cz vytvořil naprostou pětku a naučil chaťáky slovu "žumpachat".



Jan Bulva (r)