14. února 2018

Severní vítr je krutý aneb Kam zase zmizel JiH

On JiH je takový slaboučký vánek, a když už se někdy mimořádně rozfouká, tak fučí špatným směrem. V poslední době je na chatu dokonce dost často bezvětří, JiH nikde. Ne že by to bylo na provozu chatu nějak významně znatelné, neboť většinou stejně nedělá nic, věnování se slečnám, v poslední době to byla slečna s nickem Valli, do administrátorské práce na chatu zařadit nelze. Ta též někam vymizela, slečna Valli. Že by se jí začal zajídat nepořádek na chatu panující a vzrůstající? A že by nám JiH už zase neměl kam chodit?

Naposledy chodili oba zmiňovaní do místnosti Přátelé Temnoty. Jak znám Anathemu, ten to tam jistě držel zkrátka a tak se Valli mohla cítit jako v poklidné peřince. Posléze, po událostech které již nebudu opakovat, bylo kolem toho již napsáno dosti, se naše Zlatokopka, jak jsem ji jednou nazval (jsem rád Honzo, že sis všiml a ve svém článku nejmenoval, ale Já se k tomuto klidně přiznám), usídlila společně se svým milým JiHem v Praze, kde jim křena dělal Petržel (Kingie), protože ten vlastně taky už nemá moc kam, a nikoho, stejně jako JiH, nezajímá. Navíc se vedle administrátora cítil asi zdatněji a jistěji, koneckonců my znalí víme, že rád požíval ochrany sukní, na Xchatu Witchjany, která po SS Meditace se stala na nějaký čas administrátorkou. Takže si zřejmě našel svou Witchjanu JiHa.

Víte, ono dělat administrátora nebo stálého správce není úplně med, někdy je to spíše řehole, kterou ale člověk na sebe vědomě bere. Není totiž admin či SS ten, kdo by se zavděčil chaťákům všem. Vždycky se najde spousta lidí, kterým se to či ono nebude líbit. Od obecného azamoudra přejděme ovšem ku konkrétnímu adminovi JiHovi (a ten je na Chat.cz jediným adminem, jak správně "dementům" osvětlil Honza Bulva.). Na adminy vždycky nadávají prudiči, je to logické, prudiči chtějí prudit a administrátor je ten, kdo by jim v tom měl bránit. Na Chat.cz je ovšem, jako v mnoha jiných věcech, i v tomto situace jiná. V minulosti jsem v souvislosti s JiHem použil termín "náčelník prudičů" (to mělo souvislost i s jedním výrokem Žaluda). Ono je totiž zvláštní, že mnohý paskvil, tedy uživatelé, které rozhodně nelze považovat za slušné, si mnohdy chválili přístupy JiHa. S tímto se taky nikde jinde nesetkáte, všude jinde podobné typy uživatelů na adminy nadávají. A zatímco paskvil JiHa chválí, problém s ním měli, ten minulý čas je velmi na místě, paradoxně slušní uživatelé a to dokonce ti nejslušnější, nejschopnější a mnozí s dlouholetými funkcionářskými zkušenostmi. Ono celý Chat.cz je jeden velký paradox, jedna velká absurdita, jedna velká anarchie, jeden velký bordel.

A závěr dnešního článku? Ten už byl napsán, je jím poslední věta předešlého odstavce. Takže už jen dodám, ku zmizení adnima, že bonusovým a nikde opět nevídaným jevem, je administrace chatu offline skrze vzkazník, možná mail či "červený telefon" Freyi.


Anděl Azazel



A jako bonus jednu "Reklamu". Já jsem zvyklý vše ozdrojovávat, každopádně Jan Bulva mi sdělil, že mám uvést "Zadavatel reklamy neznámý". Tak to uvádím, nu.


Žádné komentáře:

Okomentovat