24. ledna 2018

Super hromovka

Xglosy mají teď řadu bleskovek, tak zkusím taky. Nebudu se ale opičit, takže proto hromovka. Máme hromosvod, který by se ale správně měl jmenovat bleskosvod. Tak a pádíme rychlostí blesku na ten hromosvodí guláš. Teda teď jsem z toho guláš udělal spíš já.


Rychlohrom první - Skupinová terapie v Pokecu

V Pokecu pod odborným vedením odbornice a konzumentky "prášků na hlavu" se pořádají skupinové terapie sloužící k vymluvení se ohledně předně Azazela. Závěrem takových skupinových sezení má být dopracování se k cíli a společné skupinové shodě, že Azazel je, cituji "kokot".




Rychlohrom druhý - PinQoretardovaná láska

V posledních prosincových dnech pronesla veřejně  v komentářích Xglos Retardérka k PinQi tohle "..s tou holkou jsem si naposledy vyměnila pár slov tak měsíc a půl zpátky, a ani jedna tu druhou nevyhledáváme.." A tak vůbec se tvářila, i na jiných místech, že v rámci nějaké nezaujatosti, nebo co to chtěla komu nalhávat, tu "holku" skoro nezná. Holku jsem dal do uvozovek, protože nezná, v tomto případě, jelikož oslovovat padesátku holkou je dost divné. Pitomci na Chat.cz ovšem věří na sexy blondýnu a kdyby jim nakecala, že je princezna se zlatou hvězdou na čele (jak se podepsala pod dva komentáře u kolegy), tak jí to ti idioti taky uvěří. Idioti s neprominutím, protože to už se jinak napsat nedá, korektnost u Honzy nehledej. Takže jukněme na to, jak je to s jejich vztahem doopravdy, kytičky, srdíčka, objímání..






Rychlohrom třetí - Feťák Salvatio poprvé (vzplanutí k PinQi)

Z dobře informovaných zdrojů se k uším honzovým doneslo, že si Salvatio volal s PinQi. Další co věří na sexy blondýnu. Konzument drog od té doby chrlí síru na všechny, kdo by se o sexy blondýně PinQi (ve skutečnosti padesátkové staré rakovině 613happy) byť jen špatně zmínil. Jen poznámka pro tupouny, nenarážím obecně na věk a věkovitost kohokoliv, každý je nějak starý nebo mladý, je to o zvýraznění rozporu mezi skutečností a virtuální hrou. A pádíme na čtyřku, která je pokračováním tohoto.



Rychlohrom čtvrtý - Feťák Salvatio podruhé (volání po cenzuře)

Salvatiho zdrogovaný virtuální svět, ve kterém si sám mnoho věcí vymýšlí, je v ohrožení pravd a faktů Xglos a nejspíše i SuperBulváru. Pravda, důkazy a fakta o PinQi alias 613happy nezapadají do vyfetované falešné fantazie Salvatia. Takže se obrátil na room admina Hrzinu a na diskuzích i na provozovatele Francírka. Sice se tváří, že je zastáncem skoro absolutní anarchie, ve své místnosti prý nikoho nekopou, mají tam kdejaké trolly, prudiče a odpad, tváří se otevřeně ke všemu. Teda ke všemu kromě pravdy a faktů, a to je třeba umlčet. Reggae happy chlapec, volající po cenzuře?!





Rychlohrom pátý - Feťák Salvatio potřetí (drogový dealing s feťákem Žaludem)

Nadpis nechám bez komentu. Jen by mě zajímalo, kdo by asi byl tak zvědavý na strip padesátkové vyschlé větve?



A závěr dnešní hromovky? Ne, říkal jsem, že se nebudu opičit. V minulosti jsem na závěr kladl otázky. Třeba se k tomuto zvyku vrátím. Anebo to vezmu z gruntu hned. Mysleli byste si, že hampejz chat.cz může být ještě hampejzovatější? Neodpovídejte, může. A mám neblahého tušení, že bude hůř. Teda z obecného hlediska a pohledem slušnějších a normálnějších lidí. Ti tam, ti si blahem v nejhampejzovatejším hampejzu budou blahem chrochtat.


Jan Bulva (r)