13. května 2019

Vlastníci Chatujme - Prudič z Lidé a Lukáš Kristus? (3. část - Závěr)


Předešlé části této trilogie:

1. ČÁST 
  • na Xglosách zde
  • na SuperBulváru zde

2. ČÁST na SuperBulváru zde




Opět se nám to tedy zvrhlo do trilogie, nu. A když už jsme u té číslice tři, pak se v této závěrečné části podíváme také na toho "třetího vzadu", tedy na Jana Bezděka (Grantik, ChatRadio). Oficiálním majitelem nejspíš není, ještě není. Fakt, že tento majitel portálu SuperPokec hraje na Chatujme velmi významnou roli, a to i z hlediska svých pravomocí (jak zde nakousnu a dozvíte se více v zatím jen bleskové rychlé glose, později nejnovější kauzu doložím a důkladně v souvislostech proberu).

Petr Jiráček (dutch, JirPet) se dle i Grantika věnuje již hlavně své rodině. Říkali jsme si, že sám LuRy sděloval, že to Dutche na Chatujme už moc nebaví. Krom věcí v minulé části, si řekněme též, že se například registroval na XChatu.

Zdroj: Profily na XChat.cz


Tento zmiňovaný triumvirát ovládá Chatujme, ať již vlastnicky LuRy a dutch, či fakticky LuRy a Grantik. Jak to bude do budoucna můžeme jen spekulovat. Nezatouží Grantik i po podílu na Chatujme? Připomeňme si jak získal SuperPokec, bylo to uveřejněno zatím jen jako odkaz v komentářích, tak si to připomeňme přímo v článku.

Zdroj: Místnost SuperPokec na SuperPokec.cz



A též se podívejme na to, že Grantik (ChatRadio) se nezdržuje na Chatujme jen výhradně v místnosti Chat Rádio ale občas zaskočí i do Robek, tak jak tomu bylo celkem nedávno. A to dokonce se svojí Agátkou, tudíž ještě někdo pochybuje o propojení těchto dvou chatů, tedy SuperPokecu a Chatujme?

Zdroj: Sznam místností v kategorii Ostatní na Chatujme.cz





A to není zdaleka vše, bude o tom nejaktuálnější glosa, kterou můžete již nyní nalézti zde. Ano, pan Jan Bezděk je na Chatujme.cz plnohodnotným administrátorem, i přes to, že nám všem bylo tvrzeno něco jiného. Více to rozeberu ve zmiňované glose.

Jak by to mohlo být do budoucna? Propojí se Chatujme a SuperPokec nejen fakticky ale i vlastnicky? Může dojít k tomu, že by Dutch prodal svůj podíl Grantikovi? To jsou samozřejmě jen spekulace, ovšem dle vývoje ne nerelevantní.


A závěr dněšní glosy, tedy celé trilogie, která začala na Xglosách a další dva díly má zde na SuperBulváru? LuRy (Lukáš Ryšánek) je bez pochyby kejklíř, který se vzhlédl ve svém "božství", to už jsme si ukazovali. Na Chatujme nemá mnoho času, jako jediný funkční administrátor. Ovšem je opravdu jediný? Nemá už vybraného administrátora, který zastává tuto plnohodnout funkci právě v Grantikovi. Všimněte si, že jsem tam nedal otazník, protože to není otázka. Dutch, který se proslavil jako prudič z Lidé, co po opakovaných BANech a obcházení BANů si založil, koupil za 5 000 Kč (jak sám uvádí na jirpet.cz), Chatujme, si už jen evidentně drží svůj podíl. Neprodá ho nakonec lačnícímu Grantíkovi (Jan Bezděk)? I s tím co jsme si nejen tu ukazovali o proradných praktikách Jana Bezděka, které by se daly nazvat "Jak zákeřně Grantik ku SP přišel"? Napíši o tom fejeton, bude se jmenovat "Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1". A to je myslím dobrý závěr této trilogie i s pozvánkou na fejeton související s tématem.


Anděl Azazel

Žádné komentáře:

Okomentovat