11. května 2019

Vlastníci Chatujme - Prudič z Lidé a Lukáš Kristus? (2. část)

Budu pokračovat tam, kde jsem skončil. Tedy srovnáváním starého Lidé a Chatujme. Všichni víme, že na starých Lidé.cz byl systém založen hlavně na jednom nicku, maximálně nějakém jednom záložním, každopádně nebylo možné být se dvěma nicky z jedné IP v téže místnosti. Musím říci, že mě velmi překvapila odpověď Dutche (ve zpochybněném mailu), kde píše toto:

"Pokud Vám jde o to že má vicero nicků tak nemáme limit na počet reg nicků na IP takže jich může mít kolik chce jako každý jiný uživatel, sice já osobně mám jeden nick , mraky nicků nechápu ale každého věc."

Pokud by mi takovou věc sděloval někdo z XChatu, pak by bylo vše v pořádku, neboť tam může mít člověk třeba 5 nicků v místnosti, a pokud s nimi nedělá "bordel", pak je to ok. Přesně takhle se vyjadřovali i přímo někteří administrátoři. Ale na Chatujme mě to opravdu udivuje, podívejme se co říkají pravidla tohoto portálu v Povolených aktivitách:

Dva nicky z jedné IP adresy  (manželé, sourozenci apod.), ale  budeme je  omezovat,  pokud nicky budou používány záměrně k umělému nachatováni hodin místnosti jedním uživatelem nebo podvodným a jiným aktivitám které jsou v rozporu s pravidly Chatujme.cz.

Takže zde vidíme určitý rozpor. Navíc všichni víme, včetně kejklíře LuRyho (ano, sám říkal, že Víťa má vícero nicků, prý je ale vždy před ním stačil uklidit), že Víťa v BANu se náhle vytasil s nickem Chat-Club (po konci BANu ho již nepoužívá) a v místnosti si drží i další své nicky.

Nikomu to asi nevadí, LuRymu proto, že by se mu náhle snížila návštěvnost na které se uměle Víťa s několika nicky v několika místnostech podílí (neboť víme, že počet uživatelů na chatu se nepočítá dle skutečného počtu uživatelů ale součtem nicků v jednotlivých místnostech), Dutchovi proto, že sám na Lidé obcházel BAN, a hlavně asi proto, že na správu Chatujme už tak nějak rezignoval, což je dlouhodobější věc. V současné době se například již 22 dní neukázal na Chatujme.

Sám LuRy říkal, a platí to zpětně do delší minulosti, že to Dutche už na Chatujme nebaví. Ono již někdy v roce 2016 uvažoval o samostatném jiném chatu (tady si položme otázku, jak moc je Dutch s LuRym spokojen, jak psal též v mailu. Nebo si připomeňme, že LuRy mi sám říkal, že Dutch má někdy pocit, že mu chce Lukáš chat ukradnout). Takže se podívejme, jak to vypadá, ano, na nerozjetém chatu JirPet.


Zdroj: jirpet.cz



(KONEC 2. ČÁSTI)

Poznámka: Jak vidíte, moje milé čtenářky a milí čtenáři, tak ještě stále nekončíme. Kolik bude ještě dalších pokračování, to je ve hvězdách. Každopádně minimálně jeden díl očekávejte. Možná konečný a možná ne. Nechme se překvapit.


Anděl Azazel

1 komentář:

  1. Takže zde do komentářů sdělím, že 3. část bude částí závěrečnou. To už je v tuto chvíli jisté. Tudíž to bude opět trilogie :D

    A-A

    OdpovědětVymazat