30. června 2018

Co se děje na žumpě (sedmička)

Zase vás oblažím novou čerstvou várkou žumpodějů. Pro přehlednost si dáme zase na začátek obsah.



  • Fajn není fajn
  • Obrázek neznámého autora
  • Jen tak uloupit
  • Cokoli jen ne zajímavé
  • Slušnost nade vše



Fajn není fajn

I tentokrát tu budeme mít pád podtitulů, takže vlítnem na to.

Klisna alias prase

Jukněte na chování "slušných" uživatelů Sováka a špíny všech špín 613happy. Věčné urážky, tady  v tomhle případě opět Azazela a Dominiky. Vidíte sami to výrazivo: kripl a tupá sekretářka, klisna alias prase. U těchto odpadních živlů je to běžný, tohle je přece normální jev, normální ale jenom na žumpě Chat.cz. Tohle jsou v současný době představitelé hlavní místnosti na Chat.cz pod správou hlavní představitelky Freyi, která si tam tyto nejen pěstuje ale dokonce si s nima notuje.




Fejk Lucindov

To je tak, když někdo čte něco, co nikdo nenapsal. Záhadná dedukce Lucindov. Ani já Honza Honzovič, ani jsem nikde od mých kolegů neviděl, že by změnili názor na Lucindov ohledně její "pravosti". Takže tohle je nějaká lucdeduktivní záhada.




Freya glosy nečte

Kolikrát jsme to slyšeli, žejo. Tady sama říká, jak je právě v tom čase četla, ty glosy s X.




PinQydy a spamy

613happy už kydá na Vildu tak nějak konstantně trvale furt. A Věčný Sovákův spam.




Vildovy výtky Freye

No, přečtěte si sami.







Obrázek neznámého autora

Nějaký obrázky neznámých autorů už tu proběhly na SuperBulváru, nikdy jsem to nijak nekomentoval, tak u toho zůstanu. Stejně to ani komentáře nepotřebuje.






Jen tak uloupit

Albert "uloupil" Nopanties místnost. Nick Albert, podle toho, že říká, že od prosince na chatu nebyl, pak by to nejspíš vypovídalo o tom, že byl tenhle nick odbanovaný. Tak už nemusí používat tolik jiné, jako Brokolici a spoustu dalších.




Ještě se podíváme, jak to vypadalo jen tak s Fatal Falešníkovou a spamy v Jen tak




Takové nepřímé pokračováníčko to mělo na Diskuzi. Nutno, hele, říct, že názory na karmu Nopanties nejsou vůbec od věci, dokonce jsou velmi výstižný. Zakládat na chatu na karmě hodnostní uživatelskou strukturu, zakládat na ní uživatelské postavení a výši práv, to je jednoduše Francírkova naprostá hovadina. Brokolice Albert, si teda našel Nopanties i na diskuzích a klasa zatrollil.





Cokoli jen ne zajímavé

"Zajímavý" v uvozovkách je jenom pohled do místnosti Cokoli tě napadne, který vyvolává tak maximálně úsměv, při spatřeni nějakého nejspíš opět fejku Miya, kdy kolem ní obšourníkuje několik zoufalců. Zajímavá by Miya byla, kdyby se o ní zajímal někdo zajímavý, ale ty nuly, zoufalci co tam kolem ní obíhají, to asi nebudou. Ještě tam teď teda v poslední době byl k vidění Retro, tak toho bych nezahrnul do té skupiny, to je odrůda "nudař".







Slušnost nade vše

Jasnačka. Slušný uživatel Sova, co má v popisku svý roomky, cituji "Vilda je kokot", o kus níž je nick kolik.3000.mrdal, anebo na dalším obrázku vidíme profil s pornografickým profilovým obrázkem (musel jsem to tam začárat), kterej je tam už pěkně dlouho.








A jsme na konci, lidičkové. Že bych šel zase "blut"?


Jan Bulva (r)

22 komentářů:

  1. Je fajn že soudíš a ani nevíš. Neznáš mě a píšeš tady o me sračky.. Nejdříve si zjisti fakta a pak tady něco piš. Víš o me úplný hovno a přesto tady píšeš a dokážeš výslovně napsat že sem nějaký fejk? A v neposlední řadě že sem zoufalec? Jako vážně? Nejdříve než něco napíšeš tak se zamysli nad tím zda je to pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, co ti na to odpoví Honza, jestli teda vůbec odpoví, neb on tu původně neměl komentáře ani povolené, což už samo něco značí. Já za sebe ti to uvedu na příkladu. Já vůbec nemusím znát třeba takovou Verunku, stačí když vidím, že se zamyká s Majk28 v místnosti, má Majk28 v přátelích a letmo shlédnu jejich hovory. Takže naprosto totálně stačí, že znám Majka, abych si udělal obrázek o tom, kdo bude Verunka, protože žádná normální a aspoň polointeligentní něžněnka se nebude zamykat a kamarádit s něčím takovým, jako je Majk. Chápeš tu jednoduchou logiku.

      Vymazat
    2. @ Azazel: Velmi dobrý příklad, Miroslave. Hele, myslíš, že to ale pochopí?

      @ Miya: Aza, svým osobitým způsobem, odpověděl za mě. Takže Miyo, máš tu jedinečnou možnost, se nám představit, pokud ses teda nevyloupla ze vzduchoprázdna nebo nejsi jen další mulťák nějakých Berušek a jiných multiidentických existencí, kterých na tý žumpě, kterou nazýváte drze chatem, je a vždycky bylo množství giganticky větší než gigantičnost. Hele, jakási kdo ví co Miyo, tady šlo hlavně taky o tu ne-zajímavost, takže v podobným smyslu jako tu psal Aza, asi když je někdo zajímavej, tak se dá předpokládat, že se kolem něj začnou objevovat i zajímavý lidi, že jo, ne obšourníci co berou všechno co je červenej nick, anoni (tj. podlidi), a evidentní nýmandi různejch druhů. Víš, jakási Miyo, je to i tak docela komický, když ta místnost funguje jenom, když tam přijde právě jakási bůh ví kdo Miya a kolem ní tam pak poskakujou modráci. Můžeš nám tu ale ukazát, že jsi zajímavá i něčím jiným, než že máš, pravděpodobně, vaginu, a narozdíl od těch ostatních s vaginou, jak se někdo vyjadřoval a zdůvodňoval, tyhle modráky jen neposíláš v řiť.

      Vymazat
  2. A teď se ještě vyjádřím k důležitější záležitosti, co mě tu zaujala, tedy k té pasáži o karmě. S Honzou samozřejmě absolutní souhlas, postavit chat a jakousi hierarchickou a organizační strukturu na karmě (a to se vůbec nebudu vyjadřovat k tomu, jak ještě ke všemu tu karmu má Francírek složitě a nesmyslně vystavěnou), tak to může opravdu napadnout jen Pavla. A odcitoval bych tu větu Nopanties "Možná tomu nebudete věřit, ale existují skvěle fungující chaty, na kterých slovo karma vůbec nenajdete". Ano, Já jsem se už někde vyjadřoval, kde si karmu dokáži představit, ač obecně karmu nemám rád a pro mě je to systém hodnocení, který o ničem (pro mojí osobu) nevypovídá. Jsou tedy místa, kde systém karmy lze použít, a to ve smyslu o kterém mluví Nopanties, tedy jako jakýsi ukazatel popularity. Na chatu, na kterém jsem se na chatový důchod usídlil, tedy na Chatujme.cz mají karmický systém na diskuzích, což je přesně jedno z míst, kde to může mít opodstatnění. Takže ano, existují skvěle fungující chaty, které jsou klasicky vystavěné a léty prověřené, protože chaty tu existují již 20 let, u toho prvního, tedy Xchatu, byl právě Francírek. Tedy vše co funguje nebo nefunguje se již tou dlouhou dobou v praxi ověřilo, Francírek ovšem pod pláštíkem slova "moderní" musí holt vymýšlekt naprosté kraviny, které nejen že nefungují ale přináší i spoustu problémů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samo. Na každým normál chatu mají běžní uživatelé stejná práva, vyšší práva jsou jim udělovaný, přidělovaný těma, co mají ještě vyšší práva. Děje se to na nějakým stanoveným základě, za nějakých předem daných podmínek. Pokud teda do práv zahrneme i stejný možnosti využívání chatu, všude jinde jsou si uživatelé rovnocenní, takže můžou všichni stejně využívat různých dalších služeb, jako vzkazy, diskuze apod. Když přijde novej uživatel na žumpu Chat.cz, tak je pouhým uživatelem pátý kategorie, stejně tak, když si i častější uživatel karmu nevyčenžuje, nevyšmelí, nebo člověk, kterej chodí na chat občas. Ty lidi pak nemůžou využívat to, co všichni na ostatních chatech využívaj běžně v základu. Francírkův nesmyslný divnofunkční zaplátovaný paskvil, nic jiného ten Chat.cz není. A osazenstvo toho chatu tomu taky odpovídá. Nejenom teda, hele, odpovídá, ono tu paskvilnost ještě mnohonásobně převyšuje :-D

      Vymazat
    2. Ano, Francírek to tam má všechno překrouceně a obráceně. Na okolních klasických chatech mohou všichni lidé využívat tu službu v nějakém základním plnohodnotném módu. A pak mohou mít, když chtějí, něco navíc. To navíc mohou získat buď svojí vlastní snahou a aktivitou, za kterou jsou odměněni, a tak si mohou k plnohodnotnému základu pořídit i nadstandard. Nebo si mohou ten nadstandard koupit. A to je všechno fér, to je takto v pořádku, takhle to má fungovat. Takže zatím co na jiných chatech mají všichni v základu plnohodnotné funkce k dispozici a mohou si pořídit něco navíc, tak na francírkově žumpě Chat.cz mají uživatelé v základu funkce omezené a do pouhého standardu se musí "propracovat". Každý asi cítí, že je tu něco špatně, že.. ovšemže

      Vymazat
  3. Jako promiňte ale bohužel nemůžu za to kdo tam chodí a kdo mi píše.. Ja se ne prosím o to aby za mnou chodilo tucet méně inteligentních lidi. ;) za další nemám potřebu se vydávat a hrát si na někoho kdo nejsem. Tak ubohá nejsem. Já jedu sama za sebe. Takže ti teď vyvracím tu tvoji připomínku ohledně fejku. Za další na ten chat sem přišla před měsícem možná dvěma. Takže sem v tom i nováček. A v celku mě nezajímá co kdo a jak to nazývá.. Přišla sem se tam jen pobavit a zahnat nudu. Ale netušila sem kolik zakomplexovanych lidi tam je. A taky sem netušila že mě ani ne po chvilce bude někdo urážet na jakýmsi blog..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Honza tě v článku nazval "fejkem", to myslím není urážka, Já to zatím vidím podobně, neb jsem se ptal několika lidí, kdo to ta Miya vlastně je a odkud se vzala, a příroděžel všichni jen krčili rameny. No jistě, to tvrdí všichni multiidentičtí uživatelé, známá hláška "jsem tu novej" :D Registraci máš 8. května 2018. Každopádně ti tedy položím otázku, proč tedy chodíš na chat, kde je tuna neinteligentních a zakomlexovaných lidí, jak sama píšeš? Ale na to si odpověz sama, to je spíš taková řečnická, nu :)

      Vymazat
    2. Tak například to bude asi z toho důvodu že to byl zatím jediný chat ve kterém sem se registrovala? Promiň ale ne projizdim internet a nehledam nejdokonalejší chatové portály.. ;) no odpovím ti jednoduše.. Je logické že nikdo nebude znát někoho kdo o sobě nerad něco říká. Nejsem člověk co by na sebe řekl všechno první osobě kterou pozná.. ;) takže asi z toho důvodu je jasné že mě nikdo nezná. Ale kdyby jsi se jako normální člověk který než o někom něco řekne došel za tím dotyčným a chvíli se s nim bavil tak možná zjistíš daleko více než ti kterých ses ptal.. A proč mě tedy ve svém jiném příspěvku označil za "zoufalce" co na nic jiné nemá?

      Vymazat
    3. Jak vidíš, právě se o to, bavit se s tebou pokouším :D Každopádně Já píši o chatech jako takových, jednotlivé bytosti mě dopodrobna zas až tak nezajímají, jsou jen logicky součástí těch chatů a tak jsou zmiňovány. A tady na SuperBulváru vlastně jen hostuji, napsal jsem tu pár článků, které se na Xglosy nehodily. Nepamatuji si, že bych na Xglosách o tobě někdy vůbec psal (ale nemůžu si také pamatovat vše, to jistě).

      Vymazat
    4. Přesně tak. Pokoušíš.. Ne tys o me nikdy nenapsal nic. Protože kdyby ano tak bych ti to jistě okomentovala. Ale to všechno spíše nepatřilo tobě ale tvému kolegovi který se o mě zmínil. Ty to jen komentujes a já odpovídám. Toť vše.

      Vymazat
    5. Psal jsem "nejspíš opět fejk". Slovo "nejspíš" je významu neurčitýho, něco jako "možná, asi", takže nic natvrdo netvrdím. Ale z tý vaší debaty tady se na mým názoru nic nezměnilo. A když jsem v putice, kde čepujou hnusný pivo, smrděj jim hajzly a choděj tam divný štamgasti, a vidím, že se to do budoucna nezmění, tak co je normální udělat? Poohlídnu se po jiný hospodě, žejo.

      Vymazat
  4. Anděl.. A to hnedka jako znamená že já sem to samé? To co dělají ostatní mě nezajímá. Ať si dělají co chtějí je to jejich věc. Já se jim do toho neseru.. Že tam chodí více fejku a vse možné za to taky nemůžu. A potom když tam přijde někdo kdo je slušný.. Tak vy ho hned označíte za odpad? Jako vážně? Já proti vám nic nemám klidně si o tom vašem chatu pište co chcete. Ale než něco napíšete třeba o me osobě tak si zajistěte více faktů a potom něco pište. A pokud moc dobře vím mám na svém profilů dost fotek které naznačují že jen tak nějaký odpad nebudu a určitě nebudu fejk co má nutnost se vydávat za někoho kdo není. ;) jde mi princip že o mě nic nevíte a hned soudite. Já vás taky ne soudím podle toho co kde o vás někdo napíše. Tak bych byla ráda kdyby jste to ani vy nedělali v mém případě. A ještě dodám k tomu kdybych byla nějaký fejk myslíte si že bych to nějak řešila? Už jen to že sem to tady okomentovala znamená že nejsem fejk ale prostý člověk co nemá rád když se na jeho osobu háze "špína" která není ani pravdivá.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, ono je to celé ve smyslu "Vrána k vráně sedá, svůj svého si hledá". Samozřejmě připouštím, že po tak krátkém čase to ještě ne tak úplně musí platit, ono se to většinou vykrystalizuje po delší době. A nezlob se na mě, ale žádné fotky nic nedokazují, takový profil ti teď vytvořím do 5 minut, s fotografiemi, které nebudou na netu dohledatelné. A to že to tu řešíš, víš kolik lidí přímo se mnou řešilo a snažilo se mě přesvědčit že nejsou fejk, i taková zde hodně propíraná špína všech špín Happy613, která si teď říká PinQi, dříve si na Chat.cz říkala Fajna a naposledy v Meditaci na Xchatu Stvorena_z_kouzel, tak ta to na mě, nepochopitelně drze, na její první pokus s Fajnou, taky zkoušela se z toho vykecat. A nezlob se na mě po druhé, ale Já, a nejen Já, známe některé lidi mnoho a mnoho let, takže se k nim vyjadřovat můžeme, protože je velmi dobře známe (ale nikdo konkrétní tu myslím jmenován ani nebyl).

      Vymazat
  5. Takže podle toho co si teď napsal tak mě hazes do pytle k těm ostatním. Nemusím tě přesvědčovat o tom kdo sem. A pokud potřebuješ důkaz o tom že opravdu nelzu klidně ti ho dám. Já se za sebe nestydím. A určitě nehodlám poslouchat lži. Už jendou sem ti řekla že to co dělají ostatní mě nezajímá. Zajímá mě jen to co je na moji osobu. A klidně se tu s tebou budu hádat do haleluja a vím že budu mít pravdu já ohledně toho kdo sem. ;) vyjadřujete se ke komu chcete koho znáte. Ale přijde mi "ubohé" se vyjadřovat k někomu koho ani neznáte. A ani jste si s ním neprohodili pár slov. Na to aby jste zjistili kdo to vlastně je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už se ale motáme v kruhu. A nezlob se na mě po třetí, ale k tomu zjistit kdo co je, k tomu člověk nepotřebuje s dotyčným mluvit. Je to jen jedna z možností, to ano. Ale rozhodně ne nutná. Navíc tím nemusí o dotyčném zjistit nic, když bude dotyčný blafovat, že.. ovšemže.

      Vymazat
    2. To máš pravdu. Ale normální člověk který je aspoň trochu inteligentní přece nebude o sobě lhát ne? A vymýšlet si bůhví co.

      Vymazat
    3. Čím inteligentnější člověk, tím můžou bejt jeho lži a blafování promyšlenější. A hele, jak se pozná, že je člověk normální a o sobě nelže? Tím že se prohlásí za normálního co nelže? :-D

      Vymazat
    4. Ty musíš mít asi hodně nudný život když řešíš něco takového. Já sem se tu vyjádřila jasně. Nejsem fejk. Ale ono stejně i kdybych tady několikrát doložila cokoliv o me tal stejně budeš psát to samé. Takže se tu s tebou nebudu dohadovat. Protože mě to za prvé nebaví a za druhé moudřejší ustoupí.

      Vymazat
    5. Já už jsem to vlastně za sebe ukončil, tuto debatu. Takže jen dodám, že rčení "Moudřejší ustoupí" je jedno z nejstupidnějších a nejnelogičtějších. Navíc do role "moudrých" se dost často staví ti, kteří se nikdy ani o nastoupení cesty k moudrosti nepokusili. Nu, takže dodám AzaMoudro: "Kdyby všichni moudřejší ustoupili, tak by si všichni blbci dělali, co chtějí." Nebo alternativa "Kdyby všichni moudřejší ustoupili, tak by světu vládli blbci."

      Vymazat
  6. Hele, taky se už nebudu vyjadřovat. Slečna "možná fejk" Miya tu háže plytkosti o nudným životu a moudrosti, přitom se denně hodiny a hodiny nechá oblažovat hordou pitomců co má v roomce, vede šeptíčkový hovory (protože tam člověk nakoukne, 8 lidí a na skle ani čárka, a podle času jsou ti lidé aktivní) na Chat.cz a tady zrovna moc chápavostí neoslnila. Jo, a smazal jsem toho feťáka gaunerskýho Sovu, spamoval tady odkazy na ty Blud Blink Glosy. By to mohli pojmenovat Zpravodaj feťáků, špín, lhářů, prudičů a důševně nemocných s podtitulem Elita Chat.cz :-D Tak to jenom tak pro pořádek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je opravdu Elita. On se ten gaunerský feťák na té žumpě dokonce stal SS. Tak jsem k tomu udělal jen rychlou informativní glosu, kde jsem JiHa nazval už lumpem, protože to nic jiného než lump pro mne už není. Sem taky hodím odkaz, Já mohu, že.. ovšemže

      https://xglosy.blogspot.com/2018/07/potvrzeno-chatcz-chat-prudicu.html

      Vymazat