20. června 2018

Co se děje na žumpě (čtyřka) SPECIÁL

Dneska to vezmem trochu jinak. Bude jak aktuální dění posledního období, tak i věcičky, který jsou staršího data. Všechno nám to ale bude pasovat a vytvoří celek. Vlítněma na to.



Nejdřív jako vždycky obsah:


  • Hry podvodníků Modrýho a Beruše (Petitka)
  • Vilda a Beruše (Petitka)
  • Špína Happyna v akci (a Vilda)
  • Jak to vypadá (jedna místnost)
  • Shrnutí



Hry podvodníků Modrýho a Beruše (Petitka)

S kým vším hráli podvodníci Modrej (Pascal) a Beetle (Peteit.pompier) falešný, zrádný a nečistý hry? Třeba s Happynou (pinQi), s (E)Liškou (kdo ví kdo to vůbec je), Coco (tu tady ale neuvidíte). Hele, vzpomínáte si jak Modrej s Happynou lovískovali? Od Modrýho taky habaďůra. No číhněte na to sami, nebudu se v těch falešných hrách nějak víc pitvat, vy si to přeberete sami, mých jednotlivých komentů netřeba, žejo.














































Vilda a Beruše (Petitka)

Tady se, hele, lidičkové, můžete číhnout na soukro hovor Jeffa (Vilda) a Berušky. Vilda pojímá nějaký podezření, to by obecně bylo správně, konkrétně těžko, hele, říct. Co je ale jasný, že Beruše je podvodnice všech podvodnic, takže kdo co tahle podfukářka, která má i nick Petit.pompier a kdo ví co ještě, ve skutečnosti je, na to zná odpověď asi málo kdo. Dokonce jsem zaslechl hlášku, že by se mohla "reinkarnovat" do Lucindov. Tohle ale berte jako šum svistu a bez jakýkoliv záruky, jasnačka?










Špína Happyna v akci (a Vilda)

Špína všech špín a jedna z nejprudiček Xchatu všech časů si tak nějak přivlastnila Fajn Pokec (co jí asi zrůdě zbejvá, když přišla o všechny svý SS). Jenže je proti tomu dost velká nevole, ze strany různých lidí, kteří se třeba i navzájem nemusí, dokonce i ze strany návštěvníků samotnýho Fajnu. To si necháme ale do shrnutí. Teď se číhneme na aktuální dění ve Fajnu.











Jak to vypadá (jedna místnost)

Teď uděláme malou odbočku, než se dostaneme ke shrnutí. Mrkněme se na to, jak to na Chat.cz dost často vypadá. Jedna jediná místnost FP a pak už nic. Bolts Girls se už ani počítat nedá, protože to je druhý Offroad, věčně uzamčená roomka, takový uzavřený klub.





Shrnutí

Hele, a teď si to všechno shrneme. Nejdřív si dáme hlášku špíny 613happy, tím to shrnutí odstartujeme.


Podívejte se dobře do koho všeho se špína všech špín naváží a koho uráží. To jsou naprosto nesourodí jedinci, kteří spolu nemají ani nic společnýho, někteří se dokonce nemají rádi. A to tu ještě nejsou ve výčtu všichni, nezapomínejme, že podobně jede špína 613happy proti Anathemovi, Hela77, Alešovi, Domče (ta je možná zahrnutá v těch sekretářkách :-D) a dalším a komukoliv, kdo špíně všech špín není po chuti. Nic novýho pod sluncem, co by už nepředváděla jinde, třeba na Xchatu, takže si připomeňme to, co už je na mnohých místech několikrát zveřejněný, ale jak by řekl kolega Azazel, známý moudro praví "Opakování matkou moudrosti jest"


Tuhle špínu ve "svý" místnosti hostí a drží nad ní ochranou ruku sama Freya. Dokonce, jak jsme viděli na screenech se jí zastává falešnice všech falešnic Fatal. Ale ouha, ne každýmu je špína Happyna po chuti, návštěvnice FP jako např. Pretty nebo KočkaŠklíba z ní odvázané zrovna nejsou. 

Jak vše v ohavnost na Chat.cz vyznívá, doplňují podfukářský hry Beetle a Modrýho. Když si to všechno zkompletujeme, tak nám z toho vyjde jeden velký odporný hnus. A do toho všeho ta Lucindov, která se zrodila z vakua, a jak jsme mohli vidět, marně se snaží vykecat ze svýho fejkovství. Možnost, že je to jen přerod zase nějaké Petit Berušky nebo kdo ví koho není vyloučen.

Hele lidi, tohle není chat, tohle je žumpovatější než žumpa. Amen


Jan Bulva (r)

2 komentáře:

  1. Výblitky toho důchodcovského happyhnusu a její odpornou happyshow, kterou my někteří velmi dobře už známe, nemá smyslu vůbec komentovat. A už to bylo, nejen mnou psáno, jen to krásně dokládá a ukazuje ohavnost toho chatu. Když budeš pěstovat růže, můžeš mít pěknou voňavou růžovou zahradu, když někdo pěstuje lejna, nemůže čekat, že by měl něco jiného než nechutně odérnou žumpu, že.. ovšemže.

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě aktuálně, jsem teď koukal, že nicky Vilda a ookladno "neexistují", tudíž buď si je Jeff smazal, což myslím, že je blbost, protože tam je nějaká lhůta tuším 14 dnů, takže jsou spíš banovány. Tak se chce říct, Honzo, dobrá práce. I když Já osobně bych v banu viděl radši úplně někoho jiného. A on už má stejně hned další nick čerstvě založený, nu

    OdpovědětVymazat