17. června 2018

Co se děje na žumpě (trojka)

Hele, lidičkové, nejdřív si řekněme jednu dost zásadní informci, než přejdeme k mýmu mišmaši, no prostě ukázkám toho, co se na žumpo-kopro chatu odehrává. Ono je to tak nějak už pořád stejné, hovno smrdí pořád jako hovno, ať už ho vykálí kdokoliv. A bohužel, žádný jiný produkty a výplody na Chat.cz k vidění nejsou. Ta informace posledních dní je taková, že největší špína všech špín a jedna z největších prudiček Xchatu všech dob 613happy (pořád to asi čtou noví dementi, tak pro ně je to nick pinQi) se potom, co už nemá ani jedno ze dvou SS, přesunula do jediný místnosti na kopru, do Fajnu. Hele, to je tak nějak i snad symbolický, a snad to bude znamenat i poslední tažení týhle zrůdy happyny a celýho toho odpadního chatu.


Lidičkové, dáme si obsah dnešního článku:


  • Happyshow
  • Storm dluží Freye prachy
  • Sovovy výkřiky
  • Francírek na to kálí
  • Fejk Lucindov
  • Freya má hrozný fotky
  • Vilda má Sovu "rád"
  • Kdo se za koho vydává
  • Hela fuj


Happyshow

Začněme zlehka, 613happy občas rozjíždí ve Fajnu svojí happyshow ne neznámou nám některým. Nakonec se z ní všichni pozvrací, ač byli varováni, nejdřív nevěřili (viz. Meditace na Xchatu a pánové Anathema a Azazel to vědí sami nejlépe)




Storm dluží Freye prachy

Tady už, hele, dost přitvrdíme. Jak to všechno začalo, první to opět vytáhnul Ježek. Za nějakým prudičem nebo spamerem vidí Ježek Storma, kterýmu půjčil prachy. Jak je patrný i z dalších obrázků, tak je pořád Storm ještě nevrátil. To už ale trvá docela dlouho, blahý honzopaměti, žejo. Ale takovej troll Aleš zase za vším vidí Petržela, teda Kingoše. Tak si vyberte.



V jinej den se jede stejný téma. A zase na scéně Aleš s Freyou. Freya se nezdráhá zase vyjet s tím, že jí (teda Ježkovi, protože ona se distancuje, že by se Stormem kdy kámošila) dluží prachy. No, hele, fakt by s tím měl ale Storm něco dělat, protože tohle bude mít na talíři furt, dokud to nezaplatí, to je, se znalostí Ježků a hlavně Freyi jistý.




Sovovy výkřiky

Než se podíváme na obrázky, musím říct, že nedávno jsem viděl výkřik Sováka, kde veřejně hulákal příjmení kolegyně Dominikkyy. On toho vůbec Sovák hodně huláká a na normálním chatu by mu to někdo zarazil (mimochodem svýho času rozesílal adresu administrátora JiH, tedy Jiřího Hrziny). My se ale pohybujeme na Chat.cz, a tam si Sova může dělat beztrestně co chce. Bohužel. Dokonce chodí za JiHem nahlašovat některý věci. To už vážně rozum nepobírá, tedy můj rozum a všech normáních slušných a rozumných lidí. Ten člověk, ten feťák by měl být okamžitě zlikvidovanej, na každém jiném chatu by to tak bylo. Jak je možný, že se tahle fetka beztrestně stále pohybuje po Chat.cz? To je k zblití a vypovídá to o samotném chatu, který provozuje Pavel Francírek, jediný to společník firmy Toplist s.r.o.

Číhněme na ty výkřiky. Prý Aza tam má dvě tlustý matrony (domyslete si sami) a kripla z Uničova (tady už je to opět zveřejnění osobního údaje)



Na dalším obrázku se podívejte na opakování Sovákova výkřiku Lolou11, hláškou Delty o dlužení prachů Stormem Freyi a taky hláškou 613happy, která za vším vidí klisnu sekretářku (dedukuju slečnu Dominikkuu) anebo již zmiňovanýho Uničáka či Aleše




A ještě se vrátíme o kus nazpět, kde fetka Sova hlásá, že je za tím Vilda




No a tady výkřik k Jeffovi (Vilda)





A klasika, Sova chce drogy ve 30 a více




Francírek na to kálí

Pavel Francírek, jediný to společník firmy Toplist s.r.o. provozující Chat.cz kálí na spoustu věcí. Takovým GDPR se vůbec neobtěžoval zabývat.  Co se nezdálo například Draly nebo Freye, na to se číhněme






Fejk Lucindov

Tady se nejdřív mrkněme na "zajímavý" místnosti co na Chat.cz vznikly. Lucindov se tam asi nejspíš jen přifařila. Ale něčí dílo to být muselo. Tady si neodpustím poznámku ke druhé místnosti, že kdyby toto opravdu Freya chtěla, tak jak je "dědek" (vím, že to bereš s humorem, Míro) pomalej, tak tady by vzal nohy na ramena rychlostí nekolikanásobně přesahující rychlost světla :-D




Tady si povšimněte, že je z toho vyviněn kolega Aza :-D, tipy jsou Jakub, Sova a Aleš. Lucindov si to šla ověřit :-D ale asi byla i předběhnuta.





Freya má hrozný fotky

Tak o tom rozmlouvali Čertice s Modrým





Vilda má Sovu "rád"




Vytaste "bundy" v hlubokém lese





Kdo se za koho vydává

Wormsky a Unknown. Kdo to vůbec je, nějak netuším. Wormsky bude dost velkej zoufalec, to bych si dovolil odhadnout. A Miya? Taky asi zoufalkyně co se nechá obskakovat zoufalcema, na víc asi nemá. 



A Lola11? No bulvěte na obrázek. Už se mi to ani nechce komentovat :-D




Hela fuj

A zakončeme to tam, kde jsme začali. Takže u špíny všech špín 613happy. Ta tfujovala při nakouknutí do Fajnu nad Helou.




Hele, fakt po mně chcete nějaký zakončení tohodle článku? Přeci nemůžu pořád blejt, takže dneska to nechám BEZ. Pokud jste lidi, tak určo souhlasíte.




Jan Bulva (r)


Žádné komentáře:

Okomentovat