21. června 2018

Co se děje na žumpě (pětka) PoQec

Jako pětku si dáme nadílku screenů z Pokecu. Obsah můžeme vynechat, má to jenom jednu část, všechno je Fajn.

Špína všech špín a největší prudička Xchatu všech časů si přivlastnila Pokec a úřaduje. Takže to v tý roomce už vypadá naprosto katastrofálně. Číhněte se na to, co se tam děje. Svýma bulvoplkama to nebudu nijak moc narušovat, je to vypovídající ukázka sama o sobě.








Hele, tady jen upozorním na dvojí vykopnutí Aleše. A stejně jak píše on, jak psal v komentech u posledního článku kolega Aza, a jak to vidí i jiní, ten kdo by měl bejt v báni je špína všech špín 613happy. Něco tak odpornýho by mělo mít snad zákaz vstupu na jakýkoliv chat. To že si to pěstuje Pavel Francírek, jediný společník firmy Toplist s.r.o. provozující Chat.cz za podpory svýho jedinýho admina Jirky Hrziny (JiH) a další podpory nejznámější SS Freyi (pánové Hrzina a Francírek skáčou jak píská), tak to jenom svědčí o odpornosti celýho chatu a o tom, že ryba smrdí od hlavy. Chat.cz smrdí od Francírka, JiHa a Freyi.











Hele, tohle je jidiná výjimka, tohle není Fajn ale Bidlo, kam přišel Samota nadávat Vildovi.





A pokračujeme ve Fajnu.






Dost. Humusu bylo už fakt dost, je to pořád to samý. Takže čím to dneska zakončím? Za prvé si všimněte na předposledním screenu, jak Freya mluví o whitelistu. To je vhodný pro dočasnou, whitelist stálý místnosti, a tady hlavní a už jediný místnosti na chatu, Fajn poQec, tak to by značilo, hele, jediný. Totální selhání Francírkova chatu a potvrzení toho, že je to neživotaschopný paskvil, který jednoduše nefunguje. Když přičteme (ne)organizační stránku, tak vychází zase a jenom nefunkční žumpa. Tím se dostávám k "za druhé", to co vidíme už delší dobu i dneska, na prudičským chatu Pavla Francírka se mydlí prudičové mezi sebou. Jak v minulosti, tak dnes, kdy to jsou 613happy, Vilda (Jeff) nebo Sova (Samota) a další. Aneb jak vytvořit Humáč. Autorem humáče Pavel Francírek.


Jan Bulva (r)

3 komentáře:

  1. Toto je přeci typické a léta tetoucí známé. Špína všech hnusů, odporů a špín si hledá vždy další a další útočiště. Poté, co byla v roce 2014 zlikvidována v Bezva flirtíku na Xchatu, přešla do místnosti 30 a více, kterou v podstatě zničila. Poté, co byla opětovně vylikvidována, tak se usídlila v Meditaci. Tam byla po nějakém čase také zlikvidována a více si na Xchatu neškrtla. Na Chat.cz, poté co se vzedmula vlna odporu proti téhle špíně všech špín, poté, co přišla o 2 své SS, tak si nachází nové útočiště v místnosti Fajn Pokec. To je opravdu nechutná podívaná. Známé Azamoudro praví "Ten kdo zapomene na minulost, je odsouzen k tomu, ji znovu prožít". Nejen Já jsem před tímhle hnusem všech hnusů mnohokráte varoval. Ale , kdo chce kam a každý svého dortu krůjce. Více k tomu není co dodat.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím zde oficiálně oznámit, že novou autorkou SuperBulváru se dnešním dnem stává Dominikkaa. Je už uvedena mezi autory blogu v příslušným menu. Heslem SuperBurváru je "Korektnost je přežitek". Těším se, že pokud ji nekorektnost přepadne, rozdělí se se čtenáři SuperBulváru :-)

    OdpovědětVymazat