6. července 2018

Co se děje na žumpě (osmička)

Tak jsme se dostali už k osmičce, přemýšlím, že bych to, hele, po vzoru Microsoftu a Windows zakončil u 10. A pádíme hned na obsah.



  • Bolts Girls - Krize a mimiMulti
  • Soví pokec
  • Co se děje v Cokoli
  • Hlášky z Četnické
  • Nenávistná zvěř z Pokecu




Bolts Girls - Krize a mimiMulti

MimiLien

Načnu to multinickovou podvodnicí mimiLien. Asi jste si všimli, že se v poslední době začal na chatu objevovat nick Veronikaa. No to je nejspíš zase mimiLien, podle hodnověrných informací měla mimiLien tenhe nick i na SuperPokecu. Ukazoval jsem vám tady tabulku se zabanovanýma nickama mimiLien. Byla na SP zabanovaná za multinicky a podvody. Teda jenom některý nicky byly zabanovaný, další nicky si mimiLien smazala sama nebo, jako v případě právě nicku Veronikaa a dalších, ho v naštvanosti smazal přímo z databáze samotný majitel SP Grantik.

MimiLien je prolhaná od A do Z. Jestli vám, hele, nakukala, že se jmenuje Aneta, nevěřte jí. Její pravý jméno je Barbora. Na SP měla být ta Veronikaa jako její spolubydla. Taky si pamatujeme i na Chat.cz nicku mimiAdam, to měl být jako její kluk se kterým čekala jako dítě. Další blbost, protože je údajně lesbička. Hele, důvodem těch všech mulťáků je, že si s ní nikdo moc údajně nepovídá, tak si povídá sama se sebou a někdy i rozeštvává lidi kolem. Jak můžete zjistit, jestli se nebavíte zrovna s mimiLien? Jde to prý snadno, protože je dysgrafička a dyslektička, tak se velmi rychle sama prozradí, bez toho, aby se musely použít sofistikovanější odhalovací nástroje.


Maky: Wendigo je největší svině

Jenom z pohledu z venčí (ono taky zevnitř to moc nejde při věčným zámku) bylo jasně patrný, že se v Bolts Girls něco děje. Mrkněme na skrýn z Přístavu naděje, kde je nick Lumia (čerstvě založený pro inkognito, nejspíš Mišička). Taky si tam, kromě hlášek obou holek na Wendiga povšimněte konstatování "tohle tady je divný svět".



A z Boltu ještě dva screenečky, ty už ale souvisej úplně s něčím a někým jiným






Soví pokec

Pokec nejenom zrůžověl (jdu blut) ale i se rozhoukal. Některým se to ale silně nelíbí a tak hodně brblali nebo dokonce odcházeli jinam. Bulvěte na výběr screenů z Fajnu, které dlouhých komentů nepotřebují.








Co se děje v Cokoli

Někdy to tam může vypadat takhle



Nespokojenci Lucindov a Retro






Hlášky z četnické

V Četnické stanici Sovu nemusí. Hele, teda ono jako Sovu nemusí skoro nikdo a nikde. Pro Freyu je to ale hrdina. Ta nemocná ženská by fakt už měla mít dávno kazajku, svěrací, na tuty.







Nenávistná zvěř z Pokecu

Hele, ne, není to přehnanej nadpis. Tohle je naprostá běžná věc v Pokecu. Někdo se někde vyjádří a okamžitě následuje drtivý nadávání a urážení dotyčných celou pokec smečkou. V tomhle případě šlo o Amstré. 

Amstré napsala příspěvek na diskuze ve smyslu "Freya do práce"



Následně se v Pokecu strhlo to, co jsem psal.






Konec osmý části. "Osum, polib prdel kosum" nebo sovám? Jdeme zase blut? Nechám to dneska na vás.



Jan Bulva (r)

4 komentáře:

  1. http://jyxo.info/uploads/0E/0ea84fa68df6277f59d580918f50653a99647c8c.png

    Tak toto mě pobavilo :D Honzo, prý jsi Monika :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vtipný :-DDD Hele, si tak říkám, jestli to má takhle ten Sova od narození nebo to u něj vzniklo až následkem fetování? Bulvil bych to na obojí, od narození a ty drogy to ještě zesílily.

      Vymazat
  2. A jinak, ano, ono je to celé o tom, že Freya z Fajn pokecu dělá Happy-soví pokec. Nu, i zde bude platit známé Azamoudro "Každý svého dortu krůjce". Tudíž co si tato psychicky chorá ženščina upeče, to si také nakrájí a sní. Bude to nechutná krm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, přesně. Hele, na aktual screen https://imgur.com/a/IdULbIC ve Fajnu Ježečci a špína Happyna s gaunerfetkou Sovou, jinak nikdo. No když to tak Ježečci chtěj, teda Freya, ten její podpantoflák do toho nemá co kecat, že jo.

      Vymazat