11. července 2018

Co se děje na žumpě (devítka)

Je to k nevíře, lidičkové, pádíme už k devítce. Nebudem se zdržovat dlouhým povídáním a hned na to hupsneme. Nejdřív si dáme jako obvykle obsah a pak fičíme na screeny a na nějaký to poplkáníčko k nim.



  • Amstré boduje
  • Azova stížnost ve Fajnu
  • Nefajn růžová špína
  • Přehlížená nevystátá petrželka
  • Luc o Sovákovi: Prase, chudák, prase, chudák
  • Šklíba se s Retrem rozkmotřila
  • Nefajn růžová špína 2



Amstré boduje

Dneska začneme netradičně hned diskuzema. Už posledně jsme si ukazovali zdařilej freya-pracovní příspěvek od Amstré. V tom minulém posílala Amstré Freyu do práce, dneska se podíváme, jak posílá Draly do Freyi.. no mrkněte na to sami.





Azova stížnost ve Fajnu

Ve Fajnu se řeší kde co, teda úplně všechno, o jiných. Řešila se i stížnost Azazela, kterou poslal Jihulákovi. Freya a další mají číhám dost přehled, moje bulvy to zachytily jen někde v komentech na Xglosách. Takže pak že to tam, nebo i tady ať si přihřeju polívčičku, nikdo nečte. Ne, vůbec ale vůbec. Taky to mohla, samo, mít Freya od samotnýho Jihuláka. Tomu individuu (jak Azu nazývá Jihulák) bylo psáno, ne že ne. Aza všechno zveřejnil na Xglosách v komentech mrkni tady. Tak se na to číhněte stejně jako na plky kolem toho ve Fajnu.






Nefajn růžová špína

Hele, co teď jede ve Fajnu za fakt už humus a fakt už trvale furt, to je vážně dost k zblití, v co se ten Fajn proměnil. Je to tak nějako pořád stejný, pořád jedna a ta samá humusná písnička.

Tady si špína všech špín 613happy (pro dementy pinQi) žvatlá sama se sebou. Azaprdel, mamánek z Uničova.. no pořád to samé dokola. Jo a Altaosa. Taky číhněte, že tam vykopla jeden nick, patrně jen za to, že tam visel. 




A zase a zase Jeff (pro dementy Vilda). Hele, kdyby vás to nudilo už číst, protože je to fakt pořád dokolečka dokola skoro to samé, řekněte. Pak ale asi nebude co publikovat, protože tohle tam jede pořád, ne o 106, ani o 107, to tam jede tak o 199.





Přehlížená nevystátá petrželka

Petržel (pro dementy Kingie) fňukal v Psht jak je přehlíženej. A ve Fajnu 613happyšpína (pro dementy pinQišpína) oznamuje, že nemůže Petrželku vystát. Mrkejte.





Luc o Sovákovi: Prase, chudák, prase, chudák

Jak můžete ubulvit, tak to ještě Lucindov rozvedla. Miya si prase Sovu dala nově do přátel, hele, nemůžu si pomoct, ale mně ta Miya přijde malinko intošsky nedostatečná. A jak si dala Sováka do přátel, tak ji Jihula dal SS v Cokoli.





Šklíba se s Retrem rozkmotřila

A Anděl Jirka je udobřoval. Moc mu to ale nešlo. Retro prchnul. Bulvěte na to.






Nefajn růžová špína 2

Happyně se nezdá každný nick co nezná, anoni ji lezou na nervy. Veřejně oznamuje že se bude spamovat v každý místnosti. A dává šept na sklo, to je proti pravidlům. Ale pravidla na francírkově žumpokopru jsou asi jen pro okrasu. Nebo, bůh ví, proč tam vůbec jsou. No a pak zase skladník a tak pořád dokolečka dokola. Jo a klisna dostane lopatou.





Jsme s devítkou na konci. Nebudu dělat zase žádněj sálodlouhej závěr. Takže. Blut nebo neblut, toť otázka.



Jan Bulva (r)


1 komentář:

  1. Hlavně že se Kingie tenkráte tak špíny všech špín happyny zastával na Xchatu v Meditaci. Byl vlastně jediný s Romanem. Všichni ostatní tam z ní zvraceli, a tak muselo přijít to, co přišlo. Prazdroj (nejvyšší admin) ve spolupráci s Monikou a Anathemou špínu Happynu i s nějakými jejími "kravkami" vylikvidoval. Ona byla částečně likvidována už jinými adminy, měla několik nicků v tzv. klíčence, můžeme tomu říkat Blacklist. Definitivu ale přinesl až Prazdroj, kdy zároveň odstranil z funkce SS Romana 02. Happyna tehdy naposledy používala nick Stvorena_z_kouzel a její odporná happy show se jmenovala "Prodavačka z Lidlu". Tato věkovitá špína si holt našla pitomce na Chat.cz, co jí papají její novou odpornou happy show, která se tentokráte jmenuje "24 sexy blondýna". A kingoš by si měl dát facku, ne li dvě.

    Ještě technická poznámka: Admin jako Administrátor chatu. To, že na žumpě Chat.cz říkají všemu admin (ať se trochu dostanu i k té mé Stížnosti), tak to je jen proto, že to jsou jednak žumpoidi a hlavně, jak předpokládám, byl prostě Francírek líný a bylo pro něj jednodušší při programování vše označovat jako admin. Pamatuji, jak kdysi dávno vysvětloval v námětech, že je pro něj jednodušší, když uživatel "prostě odešel" i když byl vykopnut, tedy vysvětloval, proč asi systémovku o výkopu dělat nebude. Nu, dnes jí tam nakonec po sto letech mají.

    OdpovědětVymazat