14. července 2018

Co se děje na žumpě (desítka)

A je to tu, kulatý Co se děje.. . Ještě se rozhodnu, jestli budu číselně dál pokračovat, anebo načnu jinou řadu. Nechme se všichni i já překvapit. No a zas na to bez dlouhýho otálení a veledlouhých plků vlítnem, co říkáte. Takže obsah.



  • V Boltu to vře
  • Multitrumpeta Nopanties
  • Slušný uživatel Sova
  • Růžový evergreen
  • Cokoli s úrovní 8 let
  • Franci a Aza



V Boltu to vře

Donedávna pevná jednota v Boltu nabírá velkých trhlin. Dějí se tam zajímavé věci a podezírají se tam lidi navzájem. Bulvěme se na to.






Mimi zpověď Mimi

Mimi už asi nikdo nevěří, a tak si povídá ve Zpovědi asi sama se sebou.





Multitrumpeta Nopanties

V BHTS se nám zase Nopanties promulťákovala k Pagan baby.





Slušný uživatel Sova

Co dodat, Sovák jak ho všichni známe léta.





Růžový evergreen

Tuhle pasáž začneme u Alberta, kterej se nám rozepsal na diskuzích. Freya hned vytáhla obvyklý žargon "autista, zánět mozkových blan, nebo co má za poruchu". Možná by Freya s těma poruchama měla začít hlavně u sebe.



Jenom pro ukázku jeden z Albertových výplodů.



Juknem se na to, jak špína všech špín Happyna cítí tak silnou podporu od Freyi (total nemocná kravka už, ta nezaměstnaná Freya, to se fakt už nedá jinak vyjádřit, to už je jasná nesvéprávnost a vymizení jakýchkoli rozlišovacích a rozpoznávacích schopností), že to rozjíždí tak, že už milion lidí (z těch 3 a půl co tam zbylo) nesnáší, nenávidí. Jako třebas Psa, Čokla, no prostě Richama. 




Smazaná Amstré

Proložíme to ještě opěvnou ódičkou Amstré na Alberta z diskuzí, která byla smáznutá.



Konec špatný všechno špatné

Už sem hodím v tomhle bloku jen takovou výběrovku. Bulvěte na to, komentů netřeba, je to furt to samý, jenom obsazení těch, o kterých se mluví se občas změní. Třeba nově je to Altaosa.








Cokoli s úrovní 8 let

Na konci screenový trilogie se píše o mentální úrovni 12 let. Hele, bych to tipoval ještě níž, tak někde kolem 8. Jukněte se na to sami a posuďte.







Franci a Aza

Že máme dneska tu desítku, tak uděláme jako poslední věc něco úplně nebulvárního. Číhněte na debatu Franciho a Azazela na diskuzích Náměty.








Zakončili jsme hodně nebulvárně. Jak jsem písal na začátku, tak se do příště rozmyslím, jestli bude Co se děje.. pokračovat. Možná jo a možná zvolím jinej název, který zase budu číslovat. Nebo bych mohl abecedně písmenkovat. Ubulvíme. Jasný je jedno, že desítka právě skončila.



Jan Bulva (r)

1 komentář:

  1. Moc hezky jsem to napsal, ty diskuzní příspěvky, to se musím pochválit :D A pro stupidy a omezence, ne , samochvála nesmrdí, zkuste to taky, máte li ovšem dost objektivity, soudnosti a kritiky sami k sobě.

    =Uznávej sebe jako svého boha. Sám pro sebe buď zaujatý, sám sebe zajímej a zkoumej. Měj se rád a buď na sebe pyšný, neboť nikdo jiný nemůže být pro tebe prvořadější a mít větší hodnotu než právě ty.=

    OdpovědětVymazat