12. dubna 2019

"Když rozvod, tak rozvod!"

Jsem již delší čas v tzv. chatovém důchodu, a na ten jsem se usídlil, v domnění že na věčné časy, na portálu Chatujme.cz. Z počátku se mi to zdálo jako naprosto vhodné místo, místnost Hrabě X jsem využíval jako svůj online "Vůdcův stan", kde jsem přijímal návštěvy z minulosti a zajímavé lidi v přítomnosti, zmínil bych například Dominiku, která mě zde vyhledala a stala se na nějaký čas spoluautorkou Xglos. Na Chatujme.cz jsem byl původně naprosto spokojen, ovšem to jen díky tomu, že jsem se tímto portálem nijak do hloubky nezaobíral. Ve chvíli, kdy jsem začal pronikat postupně do útrob tohoto portálu, jsem objevil bídu, hnilobu a nelibý odér, který na povrchu pro běžné nezajímající se uživatele možná není patrný. Vše vyvrcholilo v době, kdy jsem po veledlouhém váhání dospěl k závěru, že na tomto portálu Chatujme.cz nemohu dále působit, z mnoha důvodů, které jsem na nejrůznějších místech již prezentoval. A pár dní, po mém rozhodnutí (a Já jsem typický kozoroh, tudíž nepodléhám jak emocím, tak unáhleným nezvratným činům /většinou si nechávám vždy otevřená zadní vrátka/), a zde pár bude asi totožné s číslicí 2, pak jsem byl naprosto nepochopitelně a nestoudně, nebojím se říci drze a namachrovaně, zabanován Lukášem Ryšánkem (LuRym). Stejně, a možná ještě nepochopitelněji, byl zabanován i Anathema, k tomu pro výstrahu též, a to úplně ze všeho nejméně pochopitelně Mlynářka Simi alias mam-rada-chatujme.

Já jsem vždy prezentoval svoji NEZÁVISLOST, přes to jsem se jal v dobré víře portálu Chatujme věnovat své letité zkušenosti a kvalitu, ve stejné dobré víře jsem předpokládal, že tento portál o některé zmiňované i nezmiňované věci obohatím. Ale chyba lávky, ve chvíli, kdy jsem načerpal mnoho nejrůznějších informací, kterými se Chatujme rozhodně nemůže chlubit, nebojím se říci, že jsou až na hranici skandálnosti, pak jsem byl, a to již v době mého odchodu, nestoudně a nehorázně zabanován. Já zde vyjádřuji jasný a nesmlouvavý postoj: NECHCI MÍT NADÁLE S CHATUJME.CZ NIC SPOLEČNÉHO! A proto jsem podnikl tyto kroky:

1) Žádost o okamžité odstálení místnosti Hrabě X nebo promtní spuštění počítadla hodin místnsotí a limitů, aby místnost HX mohla býti systémově v co nejbližší době odstálena.

Zdroj: email Anděla Azazela




2) Změnou webových stránek k místnosti Hrabě X

Zdroj: web místnosti Hrabě X


3) Změnou webových stránek k místnosti Brno (kde jsem byl spoluzakladatelem nebo spíše spoluobnovovatelem. Tímto bych se chtěl omluvit své bývalé kolegyni Sahrazada, ovšem nemohu dělat kompromisy v takto zásadních věcech. Děkuji za pochopení)

Zdroj: web místnosti Brno



Závěrem bych rád sdělil, že toto je spíše mé osobnější vypořádání se, nenastavování druhé tváře (LuRy prober se, nevím co si o sobě myslíš, ovšem mě jsi o svých kvalitách v konečné fázi nepřesvědčil). A na tzv. sluníčkářské přístupy dojel už Pavel Francírek Toplist s.r.o. na svém chatu (rozuměj nespravované žumpě) Chat.cz a dojede na to, a už dojíždí, i Chatujme.cz. Chci konstatovat, že toto je výsostně můj osobní postoj, který nijak nenaruší moji profesionalitu v novinářském a objektivním informování o české chatové scéně.

Anděl Azazel

4 komentáře:

  1. Nuže. Z Podpory Chatujme jsem obdržel mail, kde mi bylo sděleno, že mé žádosti o odstálení místnosti Hrabě X bylo vyhověno. Jak jsem se díval na portál Chatujme, tak tam opravdu místnost Hrabě X již není. Tudíž Já jsem s títmo spokojen. Mimochodem byl odebrán i web místnosti Brno. Tímto pro mne osobně je celá záležitost uzavřena.

    OdpovědětVymazat
  2. Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než dříve, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

    OdpovědětVymazat
  3. Přečtěte si, jak jsem se někdy cítil
    Všechny připomínky jsem četl od roku 2015. a trochu se mi ulevilo, když nikdo kolem nic takového nezažívá, někdy se zdá, že jednoho zažijete úplně na celém světě, ale tady jsou skutečné a skutečné lidské zkušenosti, které dělají uvědomíte si, že všechny emoce, slzy, bolest atd. - normální proces po oddělení, i když to trvá dlouho. Je velmi těžké se s tím vyrovnat, když tě opustí bez vážného důvodu, dokonce i samotné oddělení skončilo pouhým polibkem na rtech, takže o něm ani nemůžu přestat myslet po 4 měsících, přestat myslet, proč to potřebovala . Zatím jsem se probudil a šel spát přemýšlet jen o ní, samozřejmě, existují dny, kdy mám pocit, že se zotavuji a jsem silný pustit všechny myšlenky, ale pak přijde další den a je to po všem znovu ji nemohu přestat sledovat ve společenském prostoru a tam ji vždy vidím cestovat po iv. zemi, dobře se bavit s přáteli atd., pak si na sebe pohryzla myšlenka, že mě mohla nechat jít a užívat si života, a jsem zaseknutý a nepohnul se vpřed, když na něco budu jednat, opravdu ne. “ Když ten okamžik plně prožívám, moje myšlenky se pohybují jinde. Jsem upřímně rád, že se jí daří dobře, nepřeji jí nic špatného a nikdy bych jí nepřála nic, ale to „tlačítko soucitnosti“ stále přichází, stále žiji v naději, že jednoho dne bude psát mě a zeptejte se mě, jak to dělám, ale takové naděje se zdají prázdné. , protože po oddělení nekomunikujeme úplně. Někdo chce mluvit, sdílet myšlenky nebo je dokonce vyměňovat, ale přátelé, kteří něco takového nezažili, nechtějí neustále zatěžovat členy rodiny.
    konečně se moje přítelkyně později ke mně vrátila a milovala mě ještě lépe než dříve, ale je to jen duchovní člověk, který mi pomáhá a pokud potřebujete pomoc, neváhejte kontaktovat Dr.Pellara a kontaktovat ho prostřednictvím tohoto e-mailu,
    drpellar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Dr..Sango, který mi pomohl ušetřit moje vztahy.
    Chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi, který moje žena opustila mě a děti na 2 roky, když jsem jí zavolal, opustila nás pro jinou ženu a když jsem jí zavolala, řekla, že chce rozvod, byla jsem tak smutná, že jsem plakala celou noc jsem tak osaměle hledal něco online, když jsem našel kouzelníka jménem Dr.Sango, který pomohl mnoha lidem řešit jejich problémy, tak jsem ho kontaktoval ohledně jeho problémů, řekl mi, že to bude trvat 24 hodin a moje žena vrátil se ke mně. Udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal. Následující den se moje žena vrátila na kolena a prosila o zrušení rozvodu, který si nyní užíváme společně. Pokud potřebujete pomoc, můžete se obrátit na kouzelnického muže, který mi pomůže prostřednictvím jeho e-mailu spellspecialistcaster937@gmail.com

    OdpovědětVymazat