12. dubna 2019

F jako Ftipný

Hele, je Ftipný, jak ten Lurák (Luky Ryšánek) udělal na nějakým open source chat, kterej Ftipně vydává za jako Lidéčko. I s tou Ftipnou zdí, kam si důchodci, mentálové a infantilové posílaj total stupid infantil přecukrovaný obrázky a nejFtipnější na tom je, že ten druhej majitel Péťa Jiráčků, co má nick dutch, tak ten by prej ty zdi okamžitě zrušil. Ftipný je jak na starým Lidéčku co se mělo proměnit v nový Lidéčko, se mocně přeFtipně spamovalo a lákalo na Chatujme. Starý dobrý Lidéčko, který navštěvovalo mnoho desítek tisíc lidí, se nikam moc nepřelilo, nejvíc asi lidí šlo na XChat, pak na jako Lidéčko Chatujme a nejmíň ke Grantovi, tlustýmu Honzovi na Pokec co je prej Super, taky Ftipný. Jenže kolik těch lidí na Chatujme nebo SuperPokecu zůstalo, žejo, to je taky Ftipný.

Tady hele, udělám trošku odbočku, Grantik gaučový povaleč, co ve svejch 36 letech žije s 57 letou účou na křesťanský škole, není vůbec původním majitelem SPéčka, Ftipný na tom je, že k tomu portálu přišel svojím nechutným charakterem, o kterým mluvil i Lurák (Aza to ukázal ve svejch glosách). Úplně původně totiž vlastnil SPéčko Čermák ještě s jedním týpkem, Čermák ale neměl pochopení pro Grantika a už vůbec mu nechtěl svojí půlku prodat. Tak se v kebulce Bezděka zrodil podlej plán, Čermák prodal svojí polovinu tomu týpkovi a Grant to pak celý od toho týpka koupil. Ftipně oklamal Čermáka, žejo. Hele, ale zase taková odbočka to není, vyčkejte na Ftipnej konec.

Ftipně se vrátíme k Lukymu a k jeho tyrkysově Ftipně uniformnímu chatu a chatovacím místnostem. Ftipný je, že i ten Grantik má na svým předpotopním a přecenzurovaným chatu, kde si pomalu člověk nemůže ani uprdnout aby ten jeho prd nebyl zcenzorovanej, možnost nastavit si nějakou barvu roomky. Ftipný jsou taky jeho kámoši, jako Lukyho, třeba ten Ftipnej chameleon magamaximultinick Bad, co ho dokonce udělal Lurák adminem, i když seděl. Za co byl v lochu je taky Ftipný (to vám ale říct nemůžu, protože jsem to Azovi slíbil). Škoda no, tak aspoň řeknu, že je to Ftipný ve vztahu k třem ratolestem tý němčourky Denisy. Ta je taky Ftipná, protože prej od roku 2005 žije v SRN, má s přítelem 3 děti, s přítelem co s ním žije 9 let, v profilu měla nejdřív vdaná, pak rozvedená, nebo bulíkovala Ftipně něco o Badovi asi aby ji nějakej jinej testosteronovej otrava dal pokoj. To jsem Ftipně vyčetl s jejích slov a taky byla Ftipná hláška kohosi, že Denisa má v Německu přítele, možná manžela, nevím, a na chatu toká s virtuálním milencem Badem. Takže to se pak nemůže Deniska divit, když říká pokaždý něco jinýho, že si toho někdo všimne a třebas to rozmázne. Hele, řeknu vám jednu věc, taky to bude Ftipný, ještě když jsem se neorientoval, tak v jejích fotkách, jak tam je s tím polonahým borcem, tak jsem ho měl za Bada, protože mi na něj, jako na anarchistickou sluníčkářskou fetku, seděl. No teď vím, že to Bad není. Ale jak vůbec vypadá Bad, byl to přece admin? A hele, jak vůbec vypadá Lurák, je to spolumajitel Chatujme? Proč se chlapci skrývají, taky Ftipný, žejo?

Lurák je taky Ftipnej, nejdříve vyhlásil konkurz na 2 adminy, pak když se mu asi nikdo nepřihlásil, tak to protáhl, a teď to protahuje o nějaký doplnění infa. Taky vyhlásil, že od 1. 4. naběhnou limity místností, jenže je 12. 4. a pořád nic, zase Ftipný. Ale, hele, k těm adminům, to bude možná superFtipný, a tím to zakončím, a poznáte proč odbočka nebyla zase takovou odbočkou. Je totiž možný, že se Lurákovi do konkurzu přihlásili jenom exoti z bejvalýho BezvaChatu. Jako Bořek, o kterým jedou zvěsti i u francírkova hnusu četcézet, hlavně ale bejvalí admini Bezva Anathema s Azou o tomhle hyperexotovi vědí své. Další exot z Bezva je Jirka Repasák, punkáč a obdivovatel Tomáše Ortela, kterej je s chápavostí a se schopností napsat srozumitelnou větu trošilinku na štíru. A nakonec Firer, co na četcézetku i na Bezva zdravil "hajl", na čétcézetku měl dokonce profilovku Hitlera, a je znám jako šílenec, kterýho za svý šílenosti musel odvolat z funkce admina na Bezva Johnys, co se pak Ftipně přejmenoval na Rentiera, a napoprvý ho musel nahradit Azou a Anathemou a na podruhý vypnul Bezva asi nadobro. Taky Ftipný, žejo, i s tím, jaký molochy Firer, Ftipně všude hajlující, dokáže vyplodit. Takže teď přejdu k tomu Ftipnýmu konci, bulvěte.

Zakončím to jasně Ftipně tím, že Chatujme by se mohlo přejmenovat, až budou noví admini a s nákazou Grantíkova espérádia, který mu už nikdo na jeho důchodcovským chatu neposlouchal, na BezvaSuperChatujme.

A na úplný závěr, lidičkovén moji zlatí, Ftipní i neFtipní, tenhle článek, i když je to v názvu, vůbec ale fakt vůbec, není FTIPNEJ!


Jan Bulva (r)

15 komentářů:

  1. Hele naposled si mne bers do huby a jeste budes o mne rikat ze jsem fetka tak budes mit co delat s moji rodinou s Olomouce s PCR ver ze to bude krute.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že Honza tou fetkou mínil tu druhou osobu, nikoliv tebe. Každopádně, jak vidím již asi 3 tvůj komentář na různých místech a pokaždé s jiným nickem, jménem. Koukám máte toho s Badem opravdu hodně společného, mohli byste si říkat "Duo Chameleon".

      Vymazat
  2. Ahoj, som (skôr bol) tvoj verný čitateľ ale už by to chcelo uviesť na pravú mieru.
    Okrem výmyslov vo článku mám aj iné výhrady z čisto profesionálneho hľadiska.
    K bodom o ktorých si napísal. Ak más v hlave kúsok technického rozumu tak uvidíš že to opensource rozhdoně nie je.
    K ďalšiemu bodu kedy popisuješ vlastníka superpokecu, tak pravým prvotným vlastníkom je Petr Scheftzu ktorý tento typ chatu vytvoril, zhodou okolností sa aj pracovne poznáme.
    Toľko to tomuto.
    Ďalšia vec ktorá by ma aj určite ďalšie čitateľa zaujímala je veľká podobnosť slovníka a vyjadrovania, napriek tomu, že sa snažíš tak je to poznať.
    Slová ako "uniformním" "předpotopním" "espérádia", "důchodcovském" "BezvaSuperChatujme" "chameleon ... Bad" .. veľmi podobné Azazelovi, nemyslíte?

    Možno, že si Azazel vytvoril umelo fake identitu a nahrával si tak príspevky a komentármi, pretože nikto iný mu tam nepíše? Prečo asi .. môžeme sa len pýtať.

    Tento komentár pošlem aj na druhý fake-hate blog.
    Predpokladám, že bude zmazaný alebo zdiskreditovaný, ale ako vraví Aza alias Bulva "môžeme sa len pýtať"
    Ďakujem za pozornosť Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež by ma ešte zaujímalo, kde Bulva došiel k záverom ktoré publikuje pričom na Aza blogu tvrdil, že citujem: "Chatujme moc neznám". Veľmi zaujímavé, veľmi ...
      Prosím o vyjadrenie

      Vymazat
    2. Za sebe se vyjádřím na Xglosách. Později.

      Vymazat
    3. Zaujímavé že to potrebuje vyjadrenie na blogu miesto priame odpovede.
      Ako som predpokladal, potvrdil si môj predpoklad.
      Azazel alias Bulva chameleón intríg, gratulujem k tvojej nestranosti a objektívnosti. Mal by si sa hanbiť za toto nečestné správanie proti ktorému podľa tvojich slov bojuješ ale sám to robíš.
      Ďalšia vec čo ma napadla je to, že človek v tvojom veku má potrebu a čas písať a vytvárať taký bulvárnych odpad pod maskou korektnosti, objektívnosti, umelé "pravdy" a to dokonca ešte pod maskou fake identity. To je naozaj ŠOK a ŠKANDÁL.
      Určite nielen mne by zaujímalo niečo z tvojho života. Bývaš u mamičky? Komplexy z detstva? Alebo si Panic? Môžeme sa len domnievať, že áno?
      Som naozaj zhnusený. Toto ešte len je naozaj žumpa internetu .. Ľudia ako ty ktorí si "serú" do huby a robia zo seba boha.

      S pozdravom Peťa N.

      Vymazat
    4. @Peťa N. 14. dubna 2019 17:06

      Uveřejnil jsi své totožné komentáře na Xglosách i zde. Nemám vždy čas na plnohodnoutnou odpověď. Tu jsi obdržel nyní na místě, o kterém jsem informoval. Ke všem bodům jsem se ti tam vyjádřil. To ale nebyl smysl tvého či tvých komentářů, ty sis své závěry již učinil předem. Jsi jen dalším v řadě dehonestátorů,kterých jsem již zažil velkou spoustu. A tvůj závěr tohoto komentáře na který reaguji, tak to je opravdu úrovňová ubohost v rovině těch nejspodnějších prudičů. Věřím, že v tomto odpadním stylu, v případných dalších komentářích, nebudeš pokračovat. Numuselo by se ti dostat reakce, neb na výkaly Já rozhodně reagovat nebudu, nebo tak, jak si výkalný komentář zasluhuje.

      Vymazat
    5. Ty jsi kdo, Peťa N.? Zjevíš se tu jako blesk z čistýho nebe, nikdo neví kdo jsi. Co kdyby ses nám ty představil, než začneš vypoušťět ze svý papule tyhle blafy. A jestli se ti hnusí pravda, pak nebudeš nic jinýho než pokrytec. Hele, ty věrný, já ti tu nic mazat nebudu, věřím v inteligenci čtenářů, oni si sami posoudí tvoje cinty. K ostatnímu se ti už vyjádřil kolega vedle, tak je zbytečný, abych tady plkal to samé. END! A bacha, teď jsem i Lich. A abych byl SuperLich, tak ještě jednou END!!!

      Vymazat
    6. Uznám že môj komentár bol trochu prehnaný ale sú to logické otázky ktoré mnohé napadnú..
      Avšak označovať kolegu za seba je pri najmenšom trápne, ale ako myslíš chameleón Bulva

      Vymazat
  3. To s tím Čermákem a jeho prodeji podílu "někomu" a tomu následnému přeprodeji a obejití Čermáka.....to je pravda, nebo se na to radši přeci jen mám zeptat Čermáka? Pokud by to byla pravda, tak je to teda hustý, ale nechce se mi tomu nějak věřit, že by to bylo přesně takhle....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto verzi, jak se Grantik dostal k SuperPokecu mi vyprávěl on sám. Původně tam byl prý jen jako pomocný programátor. Také mi říkal o jiné verzi, která nakonec nebyla a přepsala se ta stará věc. Ano, i Já jsem původně znal jiný příběh o SuperPokecu, ovšem ten mně osobně vyvrátil právě Grantik a porozprávěl mi o tom, co tu píše Belva.

      Vymazat
    2. http://jyxo.info/uploads/8D/8d04c76ac98b545e47f60cd80c9d806e73cc9048.png

      Takže tady jsou slova přímo Grantika. Pochyboval snad někdo, že bych neměl jako důkazní materiál skrýn.

      Vymazat
    3. Nepochyboval. Díkes!
      Hele, bylo by zajímavý, jak mají sepsanou chlapci tu smlouvu o tom rádiu, jestli třebas nemá Grantik nějaký aspoň malinkatý podíleček z reklamy. No a protože a poněvač je známo, že dutche to na Chatujme nebaví, snad prej chodí chatovat někdy i na Xchat, no až ho to dočista přestane bavit, dáme pak soukromou anketu kdo by mohl koupit tu jeho půlku nebo jak to mají s Lurákem rozdělený. Nikdo by se nedivil, žejo, kdyby správná odpověď byla G).

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat