15. května 2018

Mišmaš šéfkuchaře Bulvy: Žumpiony v kopru

Lidičkové je to tak, bulvův mišmaš se dneska podává. Takže hupněme na šmakózní menu.


Lživka po freyovsku

Freya stále vykřikuje, jak glosy a podobný srance nečte. Realita je ale jiná. Takže lež jako věž. Nejdřív se mrkneme na to, jak dokonce citovala resp. kopírovala celé pasáže z posledního článku Firera.




A čte i Xglosy. Tady nemám screen ale věrohodnou výpověď slov Freyi, kde psala na sklo ve Fajnu tohle

Volná citace:
"Tak podle těch glos se pohádala Hela s Hippem"
"Ale můžu za to já :D"
"Že jsem sesadila Nstorma"

Z toho jasně plyně, že poslední glosu o odstoupení Hela77 z funkce SS musela Freya číst.



Pohlavní chod

Na diskuzích se objevily připomínky, že nefunguje změna pohlaví. No, jako by na Francírkově "moderním" chatu někdy něco správně a pořádně fungovalo, že jo. S tím, jak zakázal Francírek změnu přezdívky, kdy bylo možný toto provést dříve 10x, tak asi nejde provést nejen tato změna, ale nejde asi ani změnit pohlaví. Nijak překvapivé, on když se v systému Francírek šťourá, tak něco upraví, něco napraví, něco zaplátuje, a jinde se mu něco rozsype.





Kopajda žabomyší berušky

Beetle se chlubí, že byla Helou vykopnuta. Podle Hely (mám její vyjádření k dispozici, to říkám jednak z novinářskýho hlediska, z hlediska Hely jí asi někteří budou mít ještě více rádi, že poskytuje jak mně tak kolegovi Azazelovi svá vyjádření a stanoviska :-D) se Beetle v místnosti chovala nevhodně. To že chodila Beetle provokovat mnohdy ještě do 30tek, to je taky známo.





Vildovy střiky

Vilda alias JeffryM (troll a prudič všech chatů) nedělá nic, co by nedělal v minulosti, jak na Chat.cz tak jiných chatech, třeba Xchatu. Vlítne do místnosti, cosi vyblinká, a zase okamžitě zmizí. Uživatel s oranžovou karmou, o čem ta Francírkova karma vypovídá mi pořád není jasný, jako celý smysl karmy na chatu.






Wendigova cocola

Wendigo přezdívaný Voňavka, podle svojí místnosti, která jak rychle vznikla, tak stejně rychle zanikla. Soukromý šeptálek. A když už někdy něco napíše na sklo, tak hned vidíme, co je to zač. Působí jako zoufalec co se zlobí, že si s ním děvčata nepovídají a neodpovídají mu na pozdrav. A taky je podle Voňavky Coco zahleděná do JiHa.



Taky se tu oznamuje, že mario je úchyl co si na chatu jen honí.. no číhněte na to sami. To je ta elita Chat.cz.





Hrzinky

JiH s Coco. Co mu má Coco ukázat, nad tím nebudu radši uvažovat :-D



Tady zase Aleš nazývá pinQi alias 613happy "jižíkovou kurvičkou"





Nopy v županu

Tady volně přejdeme, povšimněte si na předešlých screenech nicku "nopanties". Každý si ten nick asi přeloží. Všimněte si jak hovoří. Já jsem někde v komentářích u Azi psal, že na tý žumpě Chat.cz už chybí snad jen jedno, aby se tam přesunula kamadádka 613happy s nickem Velka_nevestka, ale taky Velka_kurva. No, možná to ani netřeba, skoro to vypadá, jako by "nopanties" byla Velkokurva jen v mladším vydání. Ti kteří vědí, budou chápat. Jako by "nopanties" jako mladší sestra Velkokurvě z oka vypadla, ta údajně byla tanečnicí, ale....

Tady se můžete číhnout na profil

Vyberu z toho tohle:

Byt mám v praze, ale většinu času trávím v zahraničí....... Momentálně pracuji v jednom klubu v Německu......... Jde o exkluzívní klub s placeným členstvím a v jeho prostorách není sex vůbec povolený snad s výjimkou občasných erotických vystoupení.

Nemám v současné době vážnou známost, jenom "fucking buddies".

Takže teď už je Chat.cz jako BORDEL kompletní.



Pampeliška ve firer obalu

Jestli se balili nebo nebalili Firer s Masožravkou, kdo ví. Třeba Masožravka tahala Firera, jako všechny, na Skype. Třeba, zase dodávám, kdo ví.




Sova po dominikánsku

Tady můžeme vidět, jak Sova vyhrožuje Dominice. Úplně stejně ale svýho času vyhrožoval tímto uživatelce Efua. 




Rům

Takhle to vypadalo pátečného a sobotního odpoledne. Všimněte si jak počtu návštěvníků, tak počtu zaplněných místností a taky jedné antipinQi roomky.





I pár dní nazpět byla k vidění zase jiná antipinQi místnost.




Nášup

Přídavek bude čerstvý a aktuální z dnešního rána. Někdo opatřil místnost Hely, která se nedávno vzdala SS ve 30kách tímto "pěkným" popiskem.






Co bych tak k tomu všemu závěrem dodal? Asi si vypůjčím slova Vildy a stručně oznámím, že "Jdu blut".




Jan Bulva (r)