6. května 2018

Kauza 613happy - vizitka odpadu a špíny

Na diskuzích Chat.cz se vyrojila nespokojenost a i údiv nad tím, jak může někdo, jako 613happy (pinQi) vůbec vykonávat funkci SS. Číhněme na to





Vyjmu z toho 2 komentáře hlavních představitelů chatu, provozovatele Francírka a admina Hrziny.



Francírek ve svém příspsěvku mluví k uživatelům jako by byli nesvéprávní. Jenže, "jak probíhá přidávání a odebírání SS", to je právě to oč běží, probíhá stejně jako na všech ostatních chatech, konečný verdikt je na administrátorovi. Ten působí jako pojistka, aby si zakladatel či další správci nepřidali jen tak někoho, pojistka proti tomu, aby se SS nestal někdo nepřijatelný, někdo kdo by např. poškozoval jméno chatu atd. Admin JiH ovšem tady působí jako automat, koho mu nahlásí nebo dokonce kdo si sám řekne, tomu SS přidělí. To je naprosto skandální, k čemu tam pak takový admin je? A zakladatel Pekla Modrý? Jím založená místnost přeci existuje na chatu, je součástí toho webu Chat.cz, podléhá pravidlům Chat.cz a jakýkoliv správce jakékoliv místnosti není jen věcí té místnosti ale zároveň reprezentuje celý chat. A tohle je třeba si uvědomit!



RA JiH opět umlčuje svobodnou diskuzi, kde se uživatelé ohrazují proti tomu, co píšu v předešlém, ohrazují se proti SS pinQi jako nepřijatelné SS a reprezentance Chat.cz. Oni sami nechtějí aby na chatu někdo takový působil ve funkci SS. Takže Jirko Hrzino, o tomto je ta diskuze, to že úvodní příspěvek měl i znaky stížnosti, to jest pravda. Ale pan Hrzina by si měl přečíst popisek diskuze Stálí správci, a ten je K řešení obecných otázek kolem stálých správců, návrhy na změny apod. A uživatelé nedělají nic jiného, než že řeší nepřijatelnost SS pinQi a požadují změnu. Hrzina ovšem vůbec těmto požadavkům nenaslouhá, nehodlá vůbec nic řešit, jen brání uživatelům v další diskuzi a chrání tím špínu všech špín. Je to stále stejné, Hrzina brání a je na straně prudičů, odpadu, špíny a umlčuje slušné uživatele, kteří se ještě z posledních sil snaží s tím chatem něco udělat, aby se nemuseli stydět za to kde jsou. Zase jsou slušní, plným právem poukazující na svinstvo, umlčováni!




Kdo je pinQi (613happy) se přeci ví. Zná se její minulost a ví se i jak se chová na Chat.cz. Obojí je příšerný!

O 613happy psal kolega Xglosu, pro ty novější a každého kdo nečetl o této mnohaleté špíně všech špín, tak se mrkněte tady


Hodím sem z toho článku jeden obrázek přímo



Co psala o 613happy, dneska už má kolegyně, Dominikkaa : "Začnu asi úplně prvním dojmem, který jsem měla, když jsem poprvé "vstoupila do místnosti" ... byla to místnost "NCC 1701" (nyní odstálena, protože Salvatiovi asi došly prášky i s fetem a přestal to zvládat) jako nový uživatel a chatovací panna mi trvalo poměrně dlouhou dobu, než jsem se vůbec rozkoukala, nicméně mi při tom "velice" pomohla uživatelka, jejíž chování připomínalo křízence slečny stopující u E55 potencionální kořist, a chlapa pracujícího na stavbě nadávajíc všem okolo a přitom si myslíc , že on je úkaz boží... tou uživatelkou byla "PinQi" (jak jsem se později dozvěděla- 613happy), která tam plodila takové nesmysly, že jsem si tehdy říkala, že něco takovýho přece nemůže ani reálně chodit po povrchu zemském."


A bulvěme ještě, co v komentářích u kolegy Azazela psal v žertovném duchu Anathema: "Hlavně nechoďte nikdy do Lidlu pro jistotu....Stvořena z naprosto nejhorších a nepovedených diskotechno kouzel ZeblinQi na E55 již nestojí, neb jí v 50ti letech přejel bavorák její kaktusoidní svráštělé lívancové plácačky padající až pod paty a ani na hřbitově jí do rakve raději nechtějí, aby se z ní nepozvraceli červi a housenky a tak skončila na chat.cz..."



Závěr. Na žádném slušném a normálním chatu by nebylo možné, aby někdo jako špína všech špín 613happy mohla zastávat funkci SS. To je možný jenom  na odpornosti a ostudě chatů v ČR Chat.cz, který je přejmenováván tu Azou na Žumpochat, tu nově Dominikou na Koprochat. Jak říká právě v komentářích na diskuzi Stálí správci na Chat.cz moje nová kolegyně Dominika, pinQi je opravdu vizitkou toho chatu, vizitkou odpadu a špíny!


Jan bulva (r)