20. května 2018

Co se děje na žumpě.

Jestli někdo čeká, že by se někdy žumpa vyčistila a stal se z ní bazén s průzračnou vodou, pak je, řeknu to napřímo, idiot. Ale ono to ani nikdo nečeká, ono se těm lidem v té žumpě žije dobře a jsou v ní rádi. Tak jdeme na obsah a pak k jednotlivým částem.


  • O čem je řeč v Pokecu 1. - Firer
  • O čem je řeč v Pokecu 2. - Anathema
  • Přiznání mimiLien
  • Lovískaři
  • Happyna o Salvovi
  • Sovova zášť na jedno kopyto
  • Happyna výstavní vizitkou Chat.cz
  • Věra to vystihla
  • Slušné a solidní



O čem je řeč v Pokecu 1. - Firer







O čem je řeč v Pokecu 2. - Anathema











Přiznání mimiLien

Já jsem tu uváděl, že mimiLien je zabanovaná i se svýma multinickama a multiidentitama na SuperPokecu, uváděl jsem i důvody. Tohle všechno jsem měl od Azazela, který mě jen požádal, abych nezveřejňoval určitý obrázek. Situace se změnila a Azazel sám poskytl obrázek k volnému užití veřejnosti. Takže už jste ho možná viděli, ukážeme si ho teda i zde. Jde o Administraci SuperPokecu a část, kde probíhá banování. Sami vidíte, že jsem uváděl přesné a správné informace, byl to samotný provozovatel a vlastník SP Grantík, kdo mimiLien banoval.




A tady se můžete mrknout jak na celou věc se zveřejněním reagovala mimiLien.



Povšimněte si tam hlášky Wendiga. Ta je velice úsměvná, buď je to totální blb, nebo má nějaký freya syndrom, to znamená, že to co se mu nehodí do krámu, to co neříká on sám, jsou nesmysly (to je až tragická podobnost).




A důvod, proč se situace změnila a Azazel se rozhodl jinak, pro konec neveřejnosti obrázku? Mrkněte na to. Pominuly důvody k nezveřejnění.





Lovískaři

Začněme tento blok Helou a Nstormem. Pak přejdeme opět k Wendigovi.




A dcera Hely 77, to číslo značí rok narození, chce být prý slavná youtuberka.





A teď se vrátíme k Wendigovi. Kdo to vůbec je? Může to být další alterego Salvátia? Tahle otázka už padla. Rozhodně ten člověk je virtuální postavička a má vše založené na virtualitě, nic nenasvědřčuje tomu, že by to bylo jinak.

Zdá se, že virtuálovi Wendigo sedla na lep Mišička. Takže se podíváme na lovískování č.2.





Happyna o Salvovi

Sama 613happy hovoří o Salvovi jako o multiniku a multiidentitě, pro nás některé je to již dávno známá věc, kterou potvrzují další lidé. Salva si vystavěl svůj virtuální multiidentický svět. A jak říká 613happy, tady s ní nelze než souhlasit, bylo by divný, kdyby se Salva tak náhle a na dlouho odmlčel od chatu. Takže když nebyl jako Salva, byl tedy jako co? Nebo je jako co? A jakou to má souvislost s Wendigem? Už bylo nastíněno, že ve chvíli, kdy jakoby Salva zmizel, přesně v tu chvíli se objevil Wendigo. Ať je to všechno jak chce, to co z toho všeho plyne, tak je skutečnost, že Chat.cz je přefejkován, že Chat.cz je plný multiidentit a jejich multiidentických a vyfekovaných her.





Sovova zášť na jedno kopyto

Sova už je dost monotématický, s tou Dominikou. Ptal jsem se Azazela, co si ti dva udělali, říkal mi, že to má širší souvislosti, on zná jen nástin, a nebude mi tyto věci sdělovat. Takže z toho dedukuju, že to má silnější osobní rovinu.

 



Happyna výstavní vizitkou Chat.cz

Všimněte si hlavně toho závěru na screenu. Tohle je opravdu vizitka stálé správkyně Pekla a vizitka celýho chatu Chat.cz.





Věra to vystihla

Je tomu přesně tak a ne jinak. Pokec a Bolts Girls. to jsou jediné dvě místnosti, které teď frčí. To samo o sobě taky mnohý vypovídá o tom chatu, o jeho neskutečném sešupu co se týče kvality a úrovně. Ale to není nic nového, to se jen ta nekvalita a plytkost tak různě přejmenovává. Takže na účastnících nebo názvech místností moc už nesejde. Břečka jako břečka, s jakým názvem je nepodstatný.





Slušné a solidní

Tak nejdřív jeden slušný a solidní nový uživatel.



A následuje nová slušná a solidní místnost.







Hele, a je tu závěr. Bude stručný a stejný jako minule, tak ho aspoň očísluju. Takže "Jdu blut 2."



Jan Bulva (r)

5 komentářů:

  1. Stále dokola si říkám, že je to vše pořád na jedno "brdo" ovšem na chat.cz člověka vždy překvapí něco nového ... Salvatio je velký otazník i pro mě, nerozumím tomu a je opravdu diskutabilní, jak to vlastně celé je ... Co je ještě divnější je to, že jakmile se tu o tom začalo mluvit, tak se Salva opět náhle vynořil .. kde je asi pravda? Loviskovani.. inu.. úsměvná záležitost :D
    V nejbližších dnech se i já pustím do dalšího článku, tak se dále vyjadřovat nebudu :)
    Jinak pane kolego .. dobrá práce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povolené komentáře? Záměr nebo zapomnětlivost? :D
      Každopádně ten nick Wendigo je velmi podezřelý a možnost, že by mohlo jít o Salvátia tady je, a to s nemalou pravděpodobností. Např. tuším, že používá stejnou barvu nicku, ve fotograiích má pouze kreslené obrázky, pobývá na chatu neuvěřitelně dlouhou dobu (ono s fetem člověk nepotřebuje tolik spánku, znám mnohé příklady z Xchatu), a dodám, že aktivně pobývá, to je důležité říci. Dále je to výsostné zaměření na něžné pohlaví, i jeho známky chování jsou někdy podobné, těch divností a podobností je tu až moc, jsou to zatím jen indicie, a řekl bych, že budou přibývat. Uvidíme.

      Vymazat
    2. @ Dominikkaa: Díky :-)
      Vidím to podobně, sice všechno stále stejně jede, přesto o nový kauzy, kauzičky, problémy, nejasnosti, podivnosti, které si oni sami vytvářejí, zatím není nouze. Tak aspoň je o čem psát :-D

      @ Azazel: Zapomněl :-D Už to teda takhle u tohohle příspěvku nechám. Možná to nechám úplně, stejně anoni jsou zakázaní celkově, takže výkřiky anonymních žumpoušů nehrozí. Ještě to prokebulím.

      No, hele kolegové, s tím Wendigo je to fakt podivnost. Co maj tihle týpci, co si pohrávaj virtuálně s holkama, dobrý, je to, že zoufalkyň a blbek (nebo obojích dohromady) bude vždycky hafo. Taky je zajímavý se kouknout na to, který ty holky má v přátelích. Hele, to jsou taky dost vyfejkovaný baby. MimiLien je jasná, Coco to bude něco podobnýho a ten zbytek jak by smet. Taky jsou to nicky nový, takže to může lehce oblbovat. Napadla mě ještě jedna podobnost se Salvatiem. Byl to právě Salva, co dokonce na diskuzích někde požadoval cenzorování odkazů na glosy a SB. A tenhle Wendigo prej údajně dělá všechno pro to, aby se informace z těch našich blogů nedostaly k holkám a návštěvníkům jeho místnosti, a když už, tak nás samozřejmě hejtuje. Jasný, že tohle se mu nehodí, že by rád, aby ty zoufalkyně a blbky zůstaly v nevědomosti :-D

      Vymazat
  2. Pánové .. zase ale přemýšlím , že Salvatio má velice specifický styl psaní a nevím, do jaké fáze schizofrenie se člověk musí dostat, aby opravdu tak přesvědčívě změnil vyjadřování .. tohle mi tam úplně nesedi, ale samozřejmě nejsem psycholog ani psychiatr a existuje spousta druhů poruch, u kterých je možné vše, a v případě koprožumpochatu bych se nedivila té nejtěžší formě .. inu . Uvidíme co nám přinesou další dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to není o schizofrenii. Ono se to obecně dost používá, ovšem dost špatně a mylně. Schizofrenie rozhodně není rozdvojení, roztrojení, rozmnohočetnění osobnosti. Ale to je technický detail. Stejně tak je nedůležité, proč k různým multiidentitám lidé sahají. Důvody neřešmě, to ponechme odborníkům v oborech psychiatrie či psychologie. Věnujme se tomu, že se to prostě děje.

      Já jsem za 100 let co se pohybuji na chatech poznal množství magorů a šílenců, kteří dokázali výborně míti vícero identit, aniž by je bylo snadné dle stylu psaní a čehokoliv poznat. Koneckonců známe příklady velmi jasné, kdy se hoši vydávají za dívky, z nějakého důvodu. A je to jen o jejich schopnostech a profesionalitě jak dobře to dovedou zahrát.

      Já bych zmínil jednu věc, se kterou jsem se opětovně setkal na Chatujme.cz, jsou to tzv. RPG hry, tuším že takto se to nazývá. Jde o to, že se vytvoří nějaký svět, který je zasazený třeba do nějaké doby, to není ani tak podstatné. Důležité je, že hráči vytvářejí různé postavy, kterým vtisknou nějaké charaktery. Každý hráč může tvořit několik postav a ty pak ovládá, komunikuje atd. Vše je samozřejmě evidováno, některé lidi to baví, je to hra, je to zábava, a je to fér. Více to popisovat nebudu, protože to důležité bylo řečeno. Lidé vědí kdo má jaké postavy, je to evidované, je to hra a je to fér. A takhle nějak fungují takoví různí Salvové, akorát u nich to fér rozhodně není. Oni si hrají s lidmi, kteří nic netuší. Je to hnusné.

      Stejně tak, jak prokazatelně mnoho identit měla na SP mimiLien, a je otázka, kolik jich má na Chat.cz. A jsou tam mnozí další, to že je to chat fejků a multiidentit už bylo prokázáno, plus samozřejmě spousta anonymů. Takže v této sovislosti zmíním ještě jednu věc, takové srovnání. V době působení místností jako Přátelé Temnoty, Hrabě X byli na chatu opravdoví skuteční lidé. Dnes tu máme místnost Bolts Girls, která rychle stoupá, a není vyloučeno, že se ocitne i na první příčce v návštěvnosti, resp. nachatovaném času (pro zjednodušení budeme říkat "největší místnost"). A takovými největšími místnosti, které se za mého působení na Chat.cz ocitli na špici, byly krom Fajn pokecu, který je největší místností po většinu času, to byly místnosti jako Absolutno, Temnota nebo Hrabě. Všechno to byly místnosti opravdových lidí. Nyní nastává zřejmě éra, že vévodit chatu Chat.cz bude brzy Fejkárna, plná multiidentit, fejků, altereg a čert ví čeho, jen skutečných lidí tam bude pomálu. A hlavně vůdci těch místností byli skuteční lidé, ať už to byl Richam, Anathema nebo Azazel. vůdcem Fejkárny je jakýsi Wendigo. Kdo to vůbec je, neví zřejmě ani ten čert.

      Tak a končím svůj grafomanštější komentář, to je už v rozměrech a i stylu glosy toto. Vlastně i závěr padl. Jen podepisovat se nebudu, mé jméno je v úvodu :D

      Vymazat